![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all - Es domāju modernizācijas manu mātesplati. tas AM2 motherboard šobrīd dzīvokļu AMD 64 x 2 6000 + @ 3.0ghz ar 4GB 677 RAM un 8500GT. Es neesmu spēlētājs, tāpēc grafikas karte ir pilnīgi sods par manām vajadzībām - secondlife, Aero, Compiz etc Tomēr mana mātesplate ir tikai 2 DIMM sloti RAM, un es esmu ko izmanto, lai, ņemot 4 ... [do video editing. iedarbība] un kinda sliecos nokļūt AM2 + mātesplati tā, ka, ja es uzlabotu to Phenom kādā brīdī es nevajag jaunu mātesplati. Ko es esmu jautājums i minējums ir, tas ir droši / ērti ņemt CPU no mātesplates un stcik to jaunu? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jā, tikai pārliecināties jaunu MOBO atbalsta gan veco, gan jauno CPU un ka Jums ir iezemētas, pieskaroties detaļām. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tikai fiddly bits ir saistīta labi vadi starp MOBO un ja priekšējo on / off / reset slēdži un ja runātājs. Rozetes parasti ir pieblīvēts kopā un nepieejama!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| un Jūs, iespējams, vislabāk iegādāties jaunu caurules siltuma pastas, kad saņemsiet savu kuģa CPU, jo tas būs labāk nekā jauna usuing kas pašlaik CPU.
| |||
| |||
| Man būvētas datora es domāju modernizācijas lai zina visu par savilkts krampjos MOBO's! par šo jautājumu, mans cpu nāca ar siltuma "pad" tipa lieta, kas jau bija Heatsink tā nebija izmantot siltuma paste. Vai šī situācija joprojām ir labi, vai arī dabūt siltuma paste pārliecināties. penom's ir AM2 + am i right? un AM2 + MOBO ir tendence atbalstīt AM2 ... un daži AM2 tiem atbalstu, AM2 +, bet samazinātu ātrumu vai samitu. |
|
| |||
| |||
| Pad ir viss, kas Jums nepieciešams.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |