![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim - mam na myśli modernizację mojej płyty głównej. to płyta główna AM2 obecnie mieszkania AMD 64 x 2 6000 + @ 3.0GHz z 4GB 677 RAM i 8500GT. I'm not a gamer, więc karta graficzna jest całkowicie grzywny dla moich potrzeb - SecondLife, Aero, compiz itp. Jednak moja płyta ma tylko 2 sloty DIMM dla pamięci RAM, a ja jestem przyzwyczajony do po 4 ... [do edycji wideo. skutki] i miły jestem skłonny, aby uzyskać AM2 + płyta tak, że jeśli uaktualnienie Phenom w pewnym momencie nie będzie trzeba nową płytę. What I'm wondering Chyba to, czy jest on bezpieczny / łatwe do podjęcia procesora z płytą główną i stcik ją w nowej? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Tak, po prostu upewnij się nowa płyta główna obsługuje zarówno stare i nowe CPU i że jesteś uziemiony podczas dotykania elementów. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tylko skrzypce bit łączy prawo przewody między mobo i przednie przypadku włącz / wyłącz / reset przełączniki i głośnik sprawy. Gniazda są zazwyczaj stłoczeni i niedostępne!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i będzie to prawdopodobnie najlepiej zakup nowego tubkę pasty termoprzewodzącej Po otrzymaniu pokładzie procesor, jak będzie lepiej niż ponowne usuing co jest obecnie na CPU.
| |||
| |||
| I zbudował komputer mam na myśli modernizację tak wiedzą wszystko o ciasnych mobo's! w tej kwestii, my CPU przyszedł z termicznego "pad" rzeczy typu, że już na radiator tak nie trzeba używać pasty termoprzewodzącej. będzie to jeszcze będzie dobrze, czy powinienem trochę pasty termoprzewodzącej aby się upewnić. penom są AM2 + Am I right? i AM2 + mobo nic zdają się potwierdzać AM2 ... a niektóre z nich AM2 wsparcia AM2 +, ale przy zmniejszonej prędkości lub szczytu. |
|
| |||
| |||
| Podkładka jest wszystko, czego potrzebujesz.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |