![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei toate - Ma gandesc la upgrade-mi placa de bază. Este o placa de baza AM2 în prezent găzduiesc un AMD 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz cu 4 Gb 677 RAM si un 8500GT. Eu nu sunt un gamer, asa ca placa video este complet fin pentru nevoile mele - SecondLife, Aero, compiz etc Cu toate acestea, placa de baza singura mea are 2 sloturi DIMM de memorie RAM, şi eu sunt utilizate pentru a având în 4 ... [face editare video. Efectele] şi cam am înclinat spre a lua un AM2 + placa de baza, astfel încât, dacă am face upgrade la un fenomen la un moment dat, nu am nevoie de o placa de baza nou. Ceea ce am mirat Cred ca este, este sigur / uşor să ia procesorului dintr-o placa de baza si stcik într-o nouă? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Da, doar asiguraţi-vă că placa de baza noua sustine atat procesorul vechi şi noi şi că eşti legat la pământ atunci când componentele ating. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bit doar fiddly este de a conecta firele dreptul între placa de baza şi partea din faţă cazul on / off / switch-uri a nu putea suporta si un difuzor de caz. Mărunte sunt înghesuiţi, de obicei împreună şi inaccesibile!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şi v-ar fi, probabil, cele mai bune cumpere un tub de pastă de noi termice cand vei ajunge la bord dvs. pentru procesor, deoarece va fi mai bine decât re-usuing ceea ce este în prezent pe CPU.
| |||
| |||
| Am construit calculatorul mă gândesc de modernizare, astfel ştiu totul despre placa de baza înghesuit's! cu privire la acest aspect, procesorul meu a venit cu ceva tip care a fost deja pe radiator nu au avut astfel încât să utilizeze lipi termice un tampon termic ". s-ar prezenta în continuare fi bine, sau ar trebui să i a lua nişte pastă termică pentru a se asigura. penom sunt AM2 + Am dreptate? şi AM2 + placa de baza a lui au tendinţa de a sprijini AM2 ... şi unele AM2 cele de sprijin AM2 +, dar la o viteză redusă sau summit-ului. |
|
| |||
| |||
| Suportul este tot ce ai nevoie.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |