![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetci - som premýšľal o inovácii svojej základnej dosky.
je to v súčasnej dobe bývanie AM2 doske AMD 64 x 2 6000 + @ 3,0 GHz s 4GB RAM a 677 8500GT. Nie som hráč, tak grafická karta je úplne pokuta pre moje potreby - secondlife, leteckej, compiz atd Avšak, moja doska má len 2 DIMM sloty pre pamäte RAM, a ja som zvyknutý na 4 ... [urobiť strih videa. efekty], a trochu som ochotný si AM2 + doske tak, že keď prejdem na phenom na nejakom mieste nebudem potrebovať novú dosku. Zaujímalo by ma, čo myslím, je, je to bezpečné / jednoduché vziať procesor z dosky, a to v stcik nový? |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Jo, len sa uistite, nové mobo podporuje ako starým a novým procesorom a že ste uzemniť pri dotyku komponenty. Môj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Len trochu nešikovný, je správne pripojenie vodičov medzi mobo a prípad predné zapnutie / vypnutie / reset prepínače a prípad hovorca. Zásuvky sú obvykle preplnené dohromady a neprístupná!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
a ty by asi bolo najlepšie, kupovať nové tepelné trubice pasty, keď dostanete vaša doska pre CPU, ako to bude lepšie ako re-usuing čo je v súčasnej dobe na CPU.
|
|||
|
|||
|
aj vstavaný počítač som premýšľal o inovácii, takže viem o stiesnený mobo to!
v tomto bode, má cpu prišiel s tepelným 'pad' typ vec, ktorá už bola na chladiča, takže nemusel použiť tepelnú pastu. by to byť ešte v poriadku, alebo by sa aj trochu termálne pasta, aby sa ubezpečil. peno sú AM2 + Mám pravdu? a AM2 + mobo je sklon podporovať socket AM2 ... a niektoré z nich podporuje AM2 + AM2, ale v zníženej rýchlosti alebo vrchol. |
|
|
|||
|
|||
|
Pad je všetko, čo potrebujete.