![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима - ја размишљам да унапредите своје матичне плоче. то је АМ2 матична плоча тренутно становање АМД-64 кс 2 6000 + @ 3.0ГХз са 4Гб РАМ-а 677 и 8500ГТ. Ја нисам играч, тако да графичка картица је сасвим добро за моје потребе - сецондлифе, Аеро, Цомпиз и сл Ипак, моја плоча има само 2 ДИММ слота за РАМ-а, и ја сам некада има 4 ... [то за едитовање видеа. ефекти], и некако сам склон да АМ2 + матичне плоче, тако да ако сам надоградњу на феномен у неком тренутку не треба нова плоча. Оно што ја питам је ја мислим, да ли је безбедно / лако се процесор од матичне плоче и стцик га у нови? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Да, само се постарајте нова мобо подржава и стари и нови процесор и да сте Уземљен када додирујете компоненте. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Фиддлы само мало је повезивање права жице између мобо и случају напред за укључивање / искључивање / ресетовање прекидачи и случај говорника. Утичнице су обично Цраммед заједно и неприступачним!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и вероватно би било најбоље куповине новог топлотне цеви пребаците када добијете свој одбор за процесор, јер ће бити боље него поново усуинг шта је тренутно на процесор.
| |||
| |||
| И саградио рачунара размишљам унапређења тако да знају све о скученом мобо'с! у том тренутку, мој ЦПУ је са типом ствар топлотна 'јастучићи' који је већ на хладњак тако да не морате да користите термо паста. би то и даље бити у реду, или треба да добијем неке термалне налепите како бисте се уверили. пеном су АМ2 + сам у праву? и АМ2 + мобо је теже да подржава АМ2 ... и неки АМ2 оне које подржавају АМ2 +, али у смањеном брзином или врха. |
|
| |||
| |||
| Подлога је све што је потребно.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ Надоградња рачунара! | цхроницатм | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 17 децембар 2008 16:38 |
| Надоградња матичне плоче | мрдавеык | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 24 аугуст 2008 14:57 |
| Бих неки помоћ са надоградњом пц | ксионер | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 22 април 2008 06:57 |
| Надоградња старог рачунара | гиздав | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 7 децембар 2007 10:13 |
| Надоградња ико? | алекс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 21. јула 2007 13:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |