![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey all - Ben anakart yükseltme düşünüyorum.
bir AM2 anakartın şu anda konut bir AMD 64 x 2 6000 + @ 3.0GHz 4Gb 677 RAM ve 8500GT ile. Bir oyun, çok grafik kartı tamamen benim lüzum - SecondLife, aero, compiz etc iyi değilim Ancak, benim anakart sadece ve RAM için 2 DIMM yuvası var ben 4 olan kulüpler için kullanılır ... [yapmak video düzenleme. etkileri] ve kinda + anakart böylece eğer bir Phenom için yeni bir anakart gerek olacak bir noktada yükseltme AM2 almak için eğimli am. Ne merak ediyorum tahmin ise, güvenli / bir anakart ve işlemci çıkarmak için kolay ve yeni bir içinde stcik nedir? |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Evet, sadece yapmak yeni mobo hem eski ve yeni CPU ve size topraklanmış olan desteklediğinden emin zaman dokunmadan bileşenler. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Sadece fiddly biraz mobo ve durumda ön arasında doğru teller hattır / kapalı / reset anahtarları ve olgu hoparlör. Soketleri genellikle birlikte ve ulaşılmaz crammed vardır!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ve yeniden daha iyi olacaktır muhtemelen en iyi zaman CPU için tahta olsun termal yapıştırın yeni bir tüp alırken, olur-ne şu anda CPU üzerinde usuing.
|
|||
|
|||
|
i çok biliyor yükseltme düşünüyorum bilgisayara kurduğu tüm hakkında sıkışık MOBO's!
Bu noktada, benim işlemci bu kadar termal pasta kullanmanız gerekmez mi soğutucu zaten bir 'termal ped' türü bir şey geldi. Bu hala, ya da tamam olur ben emin olmak için bazı termal yapıştırın almalısınız. penom's vardır AM2 + sağ am i? ve AM2 + mobo's AM2 destek eğiliminde ... ve bazı AM2 olanlar destek AM2 + ama daha düşük hız veya zirvesinde. |
|
|
|||
|
|||
|
Ped tüm ihtiyaç vardır.