![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! - Я маю на увазі модернізацію моєї материнської плати. це AM2 плати в даний час житло AMD 64 X 2 6000 + @ 3.0GHZ з 4Gb RAM 677 і 8500GT. Я не геймер, тому графічна карта повністю штрафу для моїх цілей - SecondLife, Aero, Compiz і т.д. Однак моя материнська плата має тільки 2 слота DIMM для оперативної пам'яті, і я звикли до того, 4 ... [зробити для редагування відео. ефект] і цікаве схильний отримати AM2 + материнської плати, так що якщо я оновлення до Phenom в якийсь момент я не знадобляться нові плати. Що цікаво я думаю є, це безпечно / легко взяти процесор з материнської плати і stcik його в новій? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Так, тільки переконайтеся, що нова плат підтримує як старий і новий процесор, і що ви при тому, що стосується заземлених компонентів. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Єдиний незручний біта, що з'єднує правий проводів між плат у раз передньої включення / виключення / перезавантаження комутаторів у раз оратора. Розетки зазвичай забиті разом і недоступною!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| і ви, ймовірно, буде кращою покупкою нової трубки термопасти, коли ви отримаєте ваш порада для процесора, як це буде краще, ніж повторно usuing що в даний час на центральному процесорі.
| |||
| |||
| Я збудував комп'ютер Я маю на увазі модернізацію тому знають все про тісний плат'S! з цього питання, прийшла моя процесорів з типом речі теплового "долину, яка вже на радіаторі, тому не потрібно використовувати термопасту. б це як і раніше буде добре, або я повинен отримати термопасти, щоб переконатися. penom є AM2 + Я прав? і AM2 + плат мають тенденцію підтримувати AM2 ... і деякі AM2 них підтримку AM2 +, але на меншій швидкості або на вищому рівні. |
|
| |||
| |||
| PAD це все що вам потрібно.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |