![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сега в момента има AMD Athlon 64 X2 Dual ядрото Pro, 3800, 2ghz процесор, повечето игри излиза сега, са се изисква повече от 2ghz,
Трябва ли да се замени цялата дънна платка за да получите по-бърз процесор? Фактът, че този своята двойна ядрото означава Имам 2ghz два пъти? (Съмнявам се) и накрая прави замяна на дънната платка на всички засяга моя твърд диск, записани файловете и т.н. и т.н.? ![]() Наздраве, момчета! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доколкото знам имате 4GHz, както ти си двойно ядро.
А смяна на една дънна платка може да направи вашата Windows инсталира безполезни, така че да са готови да направим Windows ремонт или ако това е необходимо пълно инсталирате, резервна първи. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Повечето дънни платки подкрепя по-бърз процесор, въпреки че не сте сигурни дали сте s939 или AM2 Аз не мисля, че трябва да надстроите процесора, но може би вашата графична карта, вместо да Какъв вид графична карта Притежавате ли?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз в момента притежавате gefroce 7600 серията, аз знам за факт му вече остарели в сравнение с новите версии, Айв мислех за закупуване на нов, но не сте сигурни дали ИТД направи разликата, Im мислене на разплискваме моите студентски заем върху 8400 ултра серия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що се отнася разплискваме изложени на 8400 серия. Err .... не. A 7600 ще обърше пода с 8400. Ако не сте fussed за DX10 игрите след това изглежда по-7900GT или X1950XT. Ако не искаш една DX10 карта (вървят Vista или планиране на него?) Изглежда по 8600GTS или 320mb 8800GTS. Процесора воля, когато заедно с някоя от тези карти (и във ВЕИ на 1280x1024), бягай хубав много някоя игра хвърлени в това. Тя все още е добър чип, бих се тревожи повече (като социален казва) за модернизация на графични карти. Ако сте на игрите с по-висока резолюция, в която съм сте заяви, тези карти ще направя, с изключение на 8600GTS, но след това може да иска да се мисли за по-бърз процесор, тъй като ще започне да причинява тесните при висока детайлност настройки / AA. Имайки предвид цените в наши дни тя няма да бъде скъпа покупка на AMD чип.
|
| |||
| |||
| hhhmmm и аз в момента имам изглед, имам го с един куп COM като ...... аз арго играят игри като bioshock, освен ако не му върху минимални настройки и 1024 ВЕИ .... infact Не знам всякакви игри и може да работи по-високи настройки на 1024 RES ..... Vista яде го? моя процесор е посочено по-горе и моите овен е 2GB ... Къде отиваш наред LOL |
|
| |||
| |||
| Рам сума е наред, благоуханния място за XP е 1GB, за Vista е 2GB. Изглед така, както вие се съмнявате, търсенето повече системни ресурси. Като имате проблеми вървят горе 1024x768 Бих силно препоръчваме, по-малко, 8600GTS или, за предпочитане, A 320mb 8800GTS. И модернизация на процесора. Знаете ли какво сокет е? (939, AM2)
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| право, освен ако не сте пациенти с моя, иска ми за подложки, Im clueless, Айв имам на компютъра правото infront на мене с покритието на разстояние, както Ive били fooling наоколо с моя овен щеки |
|
| |||
| |||
| Пусни Еверест от сваляне точка и пункт на CPU инфо тук. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ Надграждането PC! | chronicatm | Общи Хардуер Чат | 8 | 17 Дек 2008 16:38 |
| Модернизиране на дънната платка | d0od | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 13 Юли 2008 13:33 |
| Бихте искали някои от помощ за обновяване на PC | xioner | Общи Хардуер Чат | 16 | 22 април 2008 06:57 |
| Реконструкция на стари компютри | напет | Общи Хардуер Чат | 3 | 7 Декември 2007 10:13 |
| Модернизиране на никого? | Алекс | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 21 Юли 2007 13:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |