![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nyní jsem v současné době mají AMD Athlon 64 X2 duálním jádrem pro, 3800, 2GHz procesor, většina her, z toho dnes vyžadují více než 2GHz,
mám vyměnit celou základní desku získat rychlejší procesor? Skutečnost, že to je jeho dvojí základní znamenat i mít 2GHz dvakrát? (i pochybuji) a nakonec se nahradí základní deska vůbec ovlivnit můj pevný disk, uloženy soubory atd. atd.? ![]() nazdraví chlapi! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vím jste 4GHz jste duální jádro.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Most motherboardy podporují rychlejší procesor, i když si nejsem jistá, pokud jste s939 nebo AM2 Nemyslím si, že jste na upgrade procesoru, ale možná grafickou kartu místo Jaký typ grafické karty máte vlastní?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I v současné době vlastní gefroce 7600 série, vím, že za své skutečnost nyní zastaralé ve srovnání s novou verzí, IVE přemýšlel o koupi nové, ale nejsou jisti, zda itd rozlišovat, im myšlení vystříknutí můj studentský úvěr se na 8400 ultra série |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Týkající se stříkající na 8400 sérii. Ehm .... není. A 7600 se utřít podlahu s 8400. Pokud si nejste rozčiloval o DX10 hra pak podívat na 7900GT nebo X1950XT. Pokud jste si jedno DX10 kartu (běží Vista nebo plánujete ji?) Podívat na 8600GTS nebo 320mb 8800GTS. Váš procesor bude, když v kombinaci s některou z těchto karet (a za nic na 1280x1024), běží skoro žádné hry házet na to. Je to stále dobrý čipu bych starosti více (jak říká sociální) o upgradu grafické karty. Pokud jste hraní na vyšší rozlišení, než jsem uvedl, tyto karty budou stále dělat, až na 8600GTS, ale pak byste si možná myslíte o rychlejší procesor, protože se začnou způsobují nedostatky při vysokých detail nastavení / AA. Vzhledem k cenám v současnosti nebude drahé nákupu jednoho čipu AMD.
|
| |||
| |||
| hhhmmm dobře i současnosti mají vista, mám ho rád jako svazek com ...... i cant hrát hry jako BioShock, pokud na jeho minimální nastavení a 1024 res .... infact i dont vědět jakékoliv hry lze spustit i ve vysokém nastavení na 1024 res ..... vista to jíst? můj procesor je uvedeno výše a moje ram je 2 GB ... kde jsem se špatně lol |
|
| |||
| |||
| Ram částka pokuty, sweet spot pro XP byl 1gigabajt pro Vista je 2GB. Vista dělá, jak se domníváte, vyžadují více systémových zdrojů. Jak máte problémy s běží nad 1024x768 bych velmi doporučujeme minimálně 8600GTS nebo, přednostně, a 320mb 8800GTS. A modernizace procesoru. Víte, co je to socket? (939, AM2)
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| právo, pokud máte s mými pacienty, požádá mě o zásuvky, im bezradný, IVE mám počítač právo Infront mě se pokrýt téměř jako IVE bylo kolem žertoval s mým ram hole |
|
| |||
| |||
| Běh Everest ze v sekci Ke stažení a post procesoru info zde. |