![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sad sam trenutno imaju AMD Athlon 64 x2 dual core pro, 3800, 2ghz procesora, većina igara izlazili su sad zahtijevaju više od 2ghz,
Moram li zamijeniti cijeli matična ploča dobiti brži procesor? Činjenica da se taj njen dual core znači imam 2ghz dvaput? (i to sumnjam) i na kraju ipak zamijenili matične ploče na svim utjecati na moj hard disk, spremljene datoteke itd itd? ![]() živjeli momci! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dug kao JA znati imate 4GHz kako ste dual core.
I jedan trampljenje matična ploča može uzvratiti vaš Windows instalirati beskorisno, pa budite spremni učiniti Windows popraviti, ili ako je potrebno biti punopravni instalirati, rezervne prvi. My System: Hybr! D
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Većina Matične ploče podržavaju brži procesor, ali ne siguran ako ste AM2 ili s939 Ne mislim se morate nadograditi svoj CPU, ali možda vaš grafičkom karticom umjesto Kakav grafiku karticu da li vi sebe?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| ja trenutno posjedujete gefroce 7600 serije, ja znam za sada zapravo njegova zastarjela u odnosu na nove tisak, ive bio razmišljam o kupnji novog, ali ne siguran ako itd napraviti razliku, Im misli prskanje moj studentski kredit out na 8400 ultra series |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S obzirom na prskanje iz 8400 serije. Pogriješiti .... ne. A 7600 će poraziti s 8400. Ako niste fussed o DX10 igre onda gledati 7900GT ili X1950XT. Ako ste u nedostatku jednog DX10 kartice (trčanje Vidik ili planirate to?) Gledati 8600GTS ili 320mb 8800GTS. CPU Vaš će, kad je u paru s bilo koje od tih kartica (i po res od 1280x1024), trčanje ljepušan velik dio bilo koje igre bačen u njega. To je još uvijek dobar chip, Htio brinite više (kao što je socijalna kaže) o nadogradnju grafičke kartice. Ako ste gaming na višoj razlučivosti od onog sam izjavio, oni će i dalje raditi kartice, osim za 8600GTS, ali vam onda možda želite razmišljati o brži CPU, jer će se početi bottlenecking uzrokujući pri visokim detaljima Postavke / AA. S obzirom na cijene u današnje vrijeme to neće biti skuplje od kupovine AMD čipu.
|
| |||
| |||
| hhhmmm dobro i trenutno Vista, dobio ga u paketu com poput ...... ja licemjerje igrati igre kao što su bioshock, osim na svojim minimalnim postavkama i 1024 res .... infact ja dont znati bilo koje igre mogu pokretati na visokim postavkama na 1024 res ..... vidik eating it up? moj procesor je napomenut iznad i moj je 2GB RAM-a ... gdje sam odlazeći izvrnut lol |
|
| |||
| |||
| Ram iznos je u redu, je slatko točkasto je 1GB za XP, jer Vista je 2GB. Vista radi, kao što vi sumnjate, zahtevamo više sistemskih resursa. Kao što ste nevolje prikazivati iznad 1024x768 Htjela visoko preporučiti, u najmanju ruku, 8600GTS ili, po mogućnosti, a 320mb 8800GTS. I dogradnju CPU. Znate li kolika je socket? (939, AM2)
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| pravo, osim ako imate pacijenata sa mojim, tražeći me o utičnice, Im clueless, Ive got računalo pravo infront of me off naslovnici kao ive bio oko šalio sa svojim ovnom štapići |
|
| |||
| |||
| Pokreni Everest iz downloads sekcija i post CPU info ovdje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć Nadogradnja računala! | chronicatm | General Hardware Chat | 8 | 17. prosinac 2008 16:38 |
| Nadogradnja matične ploče | d0od | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 13. srpnja 2008 13:33 |
| Bih neki pomoć sa nadogradnjom pc | xioner | General Hardware Chat | 16 | 22. travanj 2008 06:57 |
| Nadogradnja starog računala | gizdav | General Hardware Chat | 3 | 7. prosinac 2007 10:13 |
| Nadogradnja itko? | alex | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 21. srpnja 2007 13:03 |
| Thread Tools | |
| |