![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עכשיו אני כרגע יש AMD Athlon 64 x2 DUAL CORE Pro, 3800, מעבד 2ghz, ברוב המשחקים יוצא עכשיו הן דורשות יותר 2ghz,
האם אני צריך להחליף את כל לוח האם כדי לקבל מעבד מהיר יותר? העובדה כי thats שלו DUAL CORE אומר שאני צריך 2ghz פעמיים? (אני בספק) ו לבסוף האם להחליף את לוח האם בכלל להשפיע על הכונן הקשיח שלי, נשמר קבצים וכו 'וכו'? ![]() לחיים חבר 'ה! המערכת שלי: שלי
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני יודע יש לך 4GHz כמו שיש לך DUAL CORE.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
רוב motherboards לתמוך מעבד מהיר יותר, אם כי לא בטוח אם אתה s939 או AM2 אני לא חושב שאתה צריך לשדרג את CPU, אבל אולי את כרטיס המסך שלך במקום איזה סוג של כרטיס המסך האם יש בבעלותך?
|
| |||
| |||
| אני כרגע יש gefroce 7600 סדרה, אני יודע לקבל את העובדה עכשיו מיושן לעומת הגרסאות החדשות, ive היה לחשוב על לקנות אחד חדש אבל לא בטוח אם itd להשפיע, IM חושב נתיזה סטודנט שלי החוצה על הלוואה סדרה 8400 Ultra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באשר נתיזה על סדרה של 8400. לטעות .... לא. ת 7600 תהיה להביס של 8400. אם אתה לא fussed לגבי המשחקים DX10 אז מסתכל 7900GT או X1950XT. אם אתה חפץ של כרטיס DX10 (Vista או מתכננים לרוץ על זה?) מסתכל 8600GTS או 320mb 8800GTS. CPU שלך יהיה, כאשר כל זיווג עם אלה של כרטיסים (או בכל מיל של 1280x1024), להריץ די הרבה בכל משחק thrown בזה. זה הצ 'יפ עדיין טוב, אני רוצה לדאוג יותר (כמו חברתי אומר) אודות לשדרג את כרטיס המסך. אם אתה משחק על רזולוציה גבוהה יותר מזו ביצעתי נאמר, כרטיסים אלו ימשיכו לעשות, למעט 8600GTS, אבל אז אולי אתה רוצה לחשוב על דרך מהירה יותר CPU, תוך שהיא גורמת bottlenecking יתחיל בשעה גבוה פירוט הגדרות / AA. בהתחשב במחירי כיום זה לא יהיה יקר לרכוש שבבים של AMD.
|
| |||
| |||
| hhhmmm גם אני כרגע יש Vista, יש לי את זה עם חבילה כמו com ...... אני לשפע לשחק משחקים כמו bioshock ב מינימלית, אלא אם כן את הגדרות ו 1024 מיל .... infact i dont יודע כל המשחקים, אני יכול להריץ על הגדרות גבוהות 1024 מיל ..... Vista אוכלים את זה? הוא סיפר לי את המעבד הנ"ל שלי היא ראם 2GB ... איפה אני הולך לא נכון LOL |
|
| |||
| |||
| רם סכום זה בסדר, את כתם מתוק עבור XP היה 1GB, עבור Vista היא 2GB. האם Vista, כפי שאתה חושד, הביקוש יותר משאבי מערכת. כאשר אתה מתקשה להופיע מעל 1024x768 אני מעוניינת מאוד להמליץ, בשעה המעטה, 8600GTS או, מוטב, של 320mb 8800GTS. וגם לשדרג את CPU. האם אתה יודע מה זה קן? (939, AM2)
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| נכון, אלא אם כן יש לך עם המטופלים שלי, לשאול אותי על Sockets, IM clueless, ive יש את הזכות המחשב infront אותי עם כיסוי ive היה כבוי כמו fooling סביב שלי עם ראם מקלוני |
|
| |||
| |||
| הפעל את everest מ הורדות סעיף ולהפקיד את מעבד מידע כאן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה שדרוג מחשב! | chronicatm | כללי חומרה צ 'אט | 8 | -17 דצמבר 2008 16:38 |
| שדרוג לוח האם | d0od | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 13 יולי 2008 13:33 |
| רוצה קצת עזרה עם שדרוג מחשב | xioner | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 22 אפריל 2008 06:57 |
| שדרוג מחשב ישן | חרוץ | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 7 דצמבר 2007 10:13 |
| שדרוג מישהו? | אלכס | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 21st יולי 2007 13:03 |
| שרשרת כלים | |
| |