![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tagad man pašlaik ir AMD Athlon 64 X2 Dual Core pro, 3800, 2GHz procesoru, visvairāk spēles nāk, kas tagad ir nepieciešams vairāk nekā 2GHz,
man ir nomainīt visu mātesplati, lai iegūtu ātrāku procesoru? šis fakts thats tās Dual Core nozīmē, ka man ir 2GHz divreiz? (i šaubas it) un, visbeidzot, tas aizstāj mātesplati vispār ietekmē manu cieto disku, saglabātajiem failiem utt utt? ![]() Cheers guys! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik es zinu, ka tu ir 4GHz kā Jums Dual Core.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Most motherboards atbalsts ātrāks procesors, bet nav pārliecināts, vai esat S939 vai AM2 Es nedomāju, ka jums ir uzlabot savu CPU, bet varbūt Jūsu Graphics card vietā Kas grafikas karte veida tu pats?
|
| |||
| |||
| Es šobrīd pieder gefroce 7.600 sērija, es zinu par to tās tūlīt novecojis, salīdzinot ar jauno izlaidumu, IVE pārdomājusi pērkot jaunu, bet nav pārliecināts, vai itd padarīt atšķirība, im domāšana aizsargbrilles mana studējošā kredīta pārbaudes uz 8.400 ultra sērija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attiecībā šļakatām pārbaudes uz 8.400 sērijas. Err .... nav. 7.600 tiks noslaucīt grīdu ar 8.400. Ja neesat fussed par DX10 spēļu, tad apskatiet 7900GT vai X1950XT. Ja jūs esat vēlas DX10 karti (ekspluatācijas Vista vai plānojat par to?), Apskatīt 8600GTS vai 320MB 8800GTS. Jūsu CPU būs, kad savienots pàrï ar jebkuru no šīm kārtīm (un ar 1280x1024 res), palaist diezgan daudz spēlē izmet to. Tas joprojām ir labs mikroshēma, I'd uztraukties vairāk (as Social saka) par modernizācijas grafikas karte. Ja jūs esat spēļu laikā augstākas izšķirtspējas nekā vienu esmu norādījis, šīs kartes vēl darīt, izņemot 8600GTS, bet pēc tam padomāt par ātrāku cpu, jo tas sāks radīt ražotnēs ir augsts sīki uzstādījumi / AA. Ņemot vērā cenas, mūsdienās tas nav dārgs pirkums AMD mikroshēmā.
|
| |||
| |||
| hhhmmm Nu man pašlaik ir vista, got to ar komplektā com kā ...... i cant spēlēt spēles, piemēram, Bioshock, ja vien tās minimālajā iestatījumus un 1.024 res .... infact Nezinu nekādas spēles, es nevaru palaist augstas iestatījumus 1.024 res ..... vista ēst it up? mans procesors ir minēts iepriekš, un mans ram ir 2gb ... kur esmu notiek nepareizi lol |
|
| |||
| |||
| Ram summa ir labi, sweet spot par XP bija 1gb, Vista tas ir 2gb. Vista nav, jo rodas aizdomas, prasīs vairāk sistēmas resursu. Kā jums ir problēmas ar braukšanas iepriekš 1024x768 es ļoti ieteiktu, at least, 8600GTS vai, vēlams, 320MB 8800GTS. Un uzlabošana CPU. Vai jūs zināt, kas ligzda tas ir? (939, AM2)
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| labi, ja jums ir pacientiem ar mani, prasot man par ligzdas, im clueless, ive got datora tiesības Infront mani ar vāciņu kā IVE ir fooling apkārt ar manu ram sticks |
|
| |||
| |||
| Run everest no downloads sadaļā un pēc CPU info šeit. |
![]() |
|
| Bookmarks |