![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz obecnie AMD Athlon 64 X2 dual core pro, 3800, procesor 2GHz, większość gier wychodzi teraz są bardziej wymagające niż 2GHz,
Czy muszę wymienić całą płytę główną, aby uzyskać szybszy procesor? fakt thats swym podwójnym rdzeniem znaczy mam 2GHz dwa razy? (I doubt it) i wreszcie nie zastępując płyta w ogóle na mój twardy dysk, zapisane pliki etc etc? ![]() cheers guys! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ile wiem masz 4GHz jak masz dual core.
I wymiany płyta główna może uniemożliwić zainstalowanie systemu Windows bezużyteczny, więc być przygotowana do naprawy systemu Windows lub w razie potrzeby pełnej instalacji, backup pierwszego. My System: Hybr! D
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Większość płyt głównych wsparcia szybszy procesor, choć nie na pewno, jeśli s939 lub AM2 Nie sądzę, musisz uaktualnić procesor, ale może zamiast karty graficznej Jakie karty graficznej nie masz?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| i obecnie posiada gefroce serii 7600, wiem o co jej się nieaktualna w porównaniu do nowych wydań, ive był pomyśleć o zakupie nowego, ale nie na pewno, jeżeli itd. zrobić różnicę, im myślenia opryskania mój kredyt studencki obecnie na 8400 ultra serii |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W odniesieniu do rozpryskiwania się w 8400 serii. Err .... nie. A 7600 będzie wycierać podłogi z 8400. Jeśli nie fussed o grach DX10 następnie spojrzeć na 7900GT lub X1950XT. Jeśli chcieliby jednolitego DX10 karty (lub planuje uruchomienie Vista na to?) Wyglądają na 8600GTS lub 320mb 8800GTS. Twoja CPU będzie, gdy w połączeniu z każdą z tych kart (i na res z 1280x1024), uruchom bardzo grze rzucone na to. To wciąż dobry chip, I'd więcej martwić (jak mówi Społecznego) na temat uaktualnienia karty graficznej. Jeśli gra w wyższej rozdzielczości niż I've stwierdzono, te karty nadal będą robić, za wyjątkiem 8600GTS, ale potem warto pomyśleć o szybszy procesor jak zaczną bottlenecking powodując przy wysokich ustawieniach szczegółowo / AA. Biorąc pod uwagę ceny dziś nie będzie kosztowny zakup AMD chip.
|
| |||
| |||
| hhhmmm dobrze i obecnie vista, dostałem go z pakietu com jak ...... i cant gier takich jak Bioshock, chyba że na minimalnych ustawieniach i 1024 res .... infact i dont know wszelkie gry i można uruchomić w ustawieniach w wysokiej rozdzielczości 1024 ..... vista to jedzenie? mój procesor jest określony powyżej i 2GB pamięci RAM jest mój ... gdzie jestem going wrong lol |
|
| |||
| |||
| Ram kwoty grzywny, słodkie miejscu na 1gb XP, Vista na to 2GB. Vista nie, jak można przypuszczać, popyt więcej zasobów systemowych. Jak masz problemy z jazdy powyżej 1024x768 I'd wysoko polecić, co najmniej, 8600GTS lub, najlepiej, a 320mb 8800GTS. I modernizacja procesora. Czy wiesz co to jest gniazdo? (939, AM2)
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| prawo, chyba że masz u pacjentów z moimi, prosząc mnie o gniazda, im Clueless, ive got komputera prawo Infront mnie z kryć jak ive był oszukiwanie się z moim barana sticks |
|
| |||
| |||
| Uruchom Everest od pobrania i po sekcji procesora info tutaj. |