mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Actualizarea placa de bază

Closed Thread

Thread Tools
Old 30 august 2007, 11:44
Grupul de donator

acum i-au în prezent un AMD Athlon 64 X2 dual core pro, 3800, procesor de 2GHz, cele mai multe jocuri care ies acum sunt necesită mai mult de 2GHz,

Am să înlocuiască întreaga placa de bază pentru a obţine un procesor mai rapid?

acest fapt thats sale dual core înseamnă că trebuie 2GHz de două ori? (mă îndoiesc)

si nu in ultimul rand de înlocuire a placa de bază, la toate afecta meu hard disc, fişierele salvate etc etc?

Noroc baieti!

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 30 august 2007, 11:49
Administrator Group

Din câte ştiu, aţi 4GHz ca ai dual core.

Si schimba o placa de bază poate face inutil instala Windows, astfel încât să fie pregătit pentru a face o reparaţie Windows sau, dacă este nevoie, o instala, prima de rezervă.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 30 august 2007, 11:51
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mrdaveyk View Post
acum i-au în prezent un AMD Athlon 64 X2 dual core pro, 3800, procesor de 2GHz, cele mai multe jocuri care ies acum sunt necesită mai mult de 2GHz,

Am să înlocuiască întreaga placa de bază pentru a obţine un procesor mai rapid?

acest fapt thats sale dual core înseamnă că trebuie 2GHz de două ori? (mă îndoiesc)

si nu in ultimul rand de înlocuire a placa de bază, la toate afecta meu hard disc, fişierele salvate etc etc?

Noroc baieti!
Cele mai multe jocuri necesită un singur core CPU 2GHz, procesorul dvs. este bine
Cele mai multe Placi de baza suporta un procesor mai rapid, cu toate că nu sunt sigur dacă s939 sau AM2

Nu cred că va trebui să vă actualizaţi procesorului, dar poate că în loc să-ţi placă grafică
Ce fel de placă grafică proprie de a face tu?

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 august 2007, 11:56
Grupul de donator

i în prezent, deţine o serie gefroce 7600, ştiu că pentru un fapt sale din data de acum, comparativ cu noi versiuni, ive fost gândit să cumpere unul nou, dar nu sunt sigur dacă etc face o diferenta, IM gândire de bălăcire meu student împrumut pe un 8400 ultra serie
Old 30 august 2007, 12:55
Grupul de donator

În ceea ce priveşte bălăcire pe un seria 8400. Err .... nu.

A 7600 va şterge podea cu un 8400.

Dacă nu sunteţi fussed despre jocuri DX10 apoi se uită pe o 7900GT sau X1950XT. Dacă vă doresc o carte de DX10 (care rulează Vista sau planificarea pe ea?) Uita-te la un 8600GTS sau 320mb 8800GTS.

Procesorul va fi, în cazul în pereche cu oricare din aceste carduri (si la un res de 1280x1024), rula orice joc destul de mult la aruncat-o.

Este încă un bun chip, mi-ar face griji mai mult (aşa cum afirmă sociale) în legătură cu modernizarea de placă grafică.

Dacă sunteţi de jocuri la o rezoluţie mai mare decât cel care le-am precizat, aceste carduri vor face în continuare, cu excepţia celor 8600GTS, dar apoi te-ar putea dori să se gândească la un procesor mai rapid ca el va începe de la mare, determinând bottlenecking detaliu setările / AA. Având în vedere preţurile în ziua de azi nu va fi o achiziţie de scump un AMD chip.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 30 august 2007, 12:58
Grupul de donator

hhhmmm bine i în prezent, au Vista, luat-o cu un pachet com ca ......

i cant juca jocuri precum BioShock sale cu excepţia cazului în care la un minim de setări şi res 1024 ....

fapt i dont know orice jocuri i se pot executa în mare setările pe un res 1024 ..... vista mâncând-o?

meu procesor este arătat mai sus şi-mi 2GB RAM este ... în cazul în care voi greşit lol
Old 30 august 2007, 13:15
Grupul de donator

Ram suma este bine, dulce de la faţa locului pentru XP a fost de 1GB, pentru Vista este 2GB.

Vista nu, aşa cum aţi bănuit, cererea de mai multe resurse de sistem.

Ca íntâmpinaţi probleme să fie difuzate de mai sus 1024x768 Aş recomanda un foarte, cel puţin, 8600GTS sau, preferabil, un 320mb 8800GTS.

Şi de modernizare a CPU. Stii ce socket este? (939, AM2)

-Kanoakavirus
Old 30 august 2007, 13:27
Grupul de donator

dreapta, cu excepţia cazului în care aveţi de pacienţi cu mine, mă întreba despre prize, im clueless, ive are dreptul de a computerului infront de mine cu acoperi off ca ive fost prosti cu oasele mele RAM
Old 30 august 2007, 13:34
Administrator Group

Run Everest de la secţiunea Download-şi post de procesor info aici.
Old 30 august 2007, 13:34
Administrator Group

Everest
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.