![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz som v súčasnosti majú AMD Athlon 64 X2 duálnym jadrom pre, 3800, 2GHz procesor, väčšina hier, z toho dnes vyžadujú viac ako 2GHz,
mám vymeniť celú základnú dosku získať rýchlejší procesor? Skutočnosť, že to je jeho dvojitú základné znamenať aj mať 2GHz dvakrát? (i pochybuji) a nakoniec sa nahradia základné doska vôbec ovplyvniť môj pevný disk, uložené súbory atď atď? ![]() nazdraví chlapi! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem ste 4GHz ste duální jadro.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Most motherboardy podporujú rýchlejší procesor, aj keď si nejsem jistá, ak ste s939 alebo AM2 Nemyslím si, že ste na upgrade procesora, ale možná grafickú kartu miesto Aký typ grafickej karty máte vlastné?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I v súčasnej dobe vlastní gefroce 7600 séria, vím, že za svoje skutočnosť teraz zastarané v porovnaní s novou verziou, IVE premýšľal o kúpe novej, ale nie sú istí, či itd rozlišovať, im myslenia vystreknutia môj študentský úver sa na 8400 ultra série |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Týkajúce sa triešti na 8400 sériu. Ehm .... nie je. A 7600 sa utrieť podlahu s 8400. Ak si nie ste rozčiloval o DX10 hra potom pozrieť na 7900GT alebo X1950XT. Ak ste si jedno DX10 kartu (beží Vista alebo plánujete ju?) Pozrieť na 8600GTS alebo 320mb 8800GTS. Váš procesor bude, keď v kombinácii s niektorou z týchto kariet (a za nič na 1280x1024), beží skoro žiadne hry hádzať na to. Je to stále dobrý čipu bych starosti viac (ako hovorí sociálna) o upgrade grafickej karty. Ak ste hraní na vyššie rozlíšenie, ako som uviedol, tieto karty budú stále robiť, až na 8600GTS, ale potom by ste si možno myslíte o rýchlejší procesor, pretože sa začnú spôsobujú nedostatky pri vysokých detail nastavenia / AA. Vzhľadom k cenám v súčasnosti nebude drahé nákupu jedného čipu AMD.
|
| |||
| |||
| hhhmmm dobre i súčasnosti majú vista, mám ho rád ako zväzok com ...... i cant hrať hry ako BioShock, ak na jeho minimálne nastavenie a 1024 res .... infact i dont vedieť akékoľvek hry je možné spustiť aj vo vysokom nastavení na 1024 res ..... vista to jesť? môj procesor je uvedené vyššie a moje ram je 2 GB ... kde som sa zle lol |
|
| |||
| |||
| Ram suma pokuty, sweet spot pre XP bol 1gigabajt pre Vista je 2GB. Vista robí, ako sa domnievate, vyžadujú viac systémových zdrojov. Ako máte problémy s beží nad 1024x768 bych veľmi odporúčame minimálne 8600GTS alebo, prednostne, a 320mb 8800GTS. A modernizácie procesora. Viete, čo je to socket? (939, AM2)
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| právo, ak máte s mojimi pacientmi, požiada ma o zásuvky, im bezradný, IVE mám počítač právo Infront mě se pokryť takmer ako IVE bolo okolo žartoval s mojím ram palice |
|
| |||
| |||
| Beh Everest ze v sekcii Na stiahnutie a post procesora info tu. |