![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сад сам тренутно имају АМД Атхлон 64 кс2 дуал цоре про, 3800, 2ГХз процесора, већина игара излазили су сад захтевају више од 2ГХз,
Морам ли заменити цео матична плоча добити бржи процесор? Чињеница да се тај њен дуал цоре значи имам 2ГХз двапут? (и то сумњам) и на крају ипак заменили матичне плоче на свим утицати на мој хард диск, сачуване датотеке итд итд? ![]() живели момци! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуг као ЈА кноткле имате 4ГХз како сте дуал цоре.
И један трампљење матична плоча може узвратити ваш Уиндоус инсталирате бескорисно, па будите спремни учинити Уиндоус поправити, или ако је потребно бити пуноправни инсталирате, резервне први. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Већина Матичне плоче подржавају бржи процесор, али не сигуран ако сте АМ2 или с939 Не мислим се морате надоградити свој ЦПУ, али можда ваш графичком картицом уместо Какав графику картицу да ли ви себе?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ја тренутно поседујете гефроце 7600 серије, ја знам за сада заправо његова застарела у односу на нове штампу, иве био размишљам о куповини новог, али не сигуран ако итд направити разлику, Им мисли прскање мој студентски кредит оут на 8400 ултра сериес |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С обзиром на прскање из 8400 серије. Погрешити .... не. А 7600 ће поразити са 8400. Ако нисте фуссед о ДКС10 игре онда гледати 7900ГТ или Кс1950КСТ. Ако сте у недостатку једног ДКС10 картице (трчање Видик или планирате то?) Гледати 8600ГТС или 320мб 8800ГТС. ЦПУ Ваш ће, кад је у пару са било које од тих картица (и по рес од 1280кс1024), трчање згодан велик део било које игре бачен у њега. То је још увек добар цхип, Хтео брините више (као што је социјална каже) о надоградњу графичке картице. Ако сте гаминг на вишој резолуције од оног сам изјавио, они ће и даље радити картице, осим за 8600ГТС, али вам онда можда желите размишљати о бржи ЦПУ, јер ће се почети боттленецкинг проузрочење при високим детаљима Подешавања / АА. С обзиром на цене у данашње време то неће бити скупље од куповине АМД чипу.
|
| |||
| |||
| хххммм добро и тренутно Виста, добио га у пакету цом попут ...... ја лицемјерје играти игре као што су биосхоцк, осим на својим минималним подешавањима и 1024 рес .... инфацт ја донт кноткле било које игре могу покретати на високим подешавањима на 1024 рес ..... видик еатинг ит уп? мој процесор је дато изнад и мој је 2ГБ РАМ-а ... где сам идући неправда лол |
|
| |||
| |||
| Рам износ је у реду, је слатко точкасто је 1ГБ за КСП, јер Виста је 2ГБ. Виста ради, као што ви сумњате, захтевамо више системских ресурса. Као што сте невоље приказују изнад 1024кс768 Хтјела високо препоручити, у најмању руку, 8600ГТС или, по могућности, а 320мб 8800ГТС. И доградњу ЦПУ. Знате ли колика је соцкет? (939, АМ2)
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| право, осим ако имате пацијената са мојим, тражећи ме о утичнице, Им цлуелесс, Иве гот рачунар право инфронт оф ме офф насловници као иве био око шали са својим овном штапићи |
|
| |||
| |||
| Покрени Еверест из доунлоадс секција и пост ЦПУ инфо овде. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ Надоградња рачунара! | цхроницатм | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 17 децембар 2008 16:38 |
| Надоградња матичне плоче | д0од | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 13. јула 2008 13:33 |
| Бих неки помоћ са надоградњом пц | ксионер | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 22 април 2008 06:57 |
| Надоградња старог рачунара | гиздав | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 7 децембар 2007 10:13 |
| Надоградња ико? | алекс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 21. јула 2007 13:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |