![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şimdi i şu anda AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli yanlısı, 3800, 2GHz işlemci varsa, en oyunlar şimdi daha 2GHz istiyorlar, coming out
i daha hızlı bir işlemci almak için bütün anakartı değiştirmek gerekir? bu gerçeği kendi çift çekirdekli demek i thats iki kez 2GHz var mı? (i) şüphe ve son olarak at all anakart yerine yapar, vs vs kaydedilmiş dosyaları benim sert götürmek etkiler mi? ![]() bravo çocuklar! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bildiğim kadarıyla sizin 4GHZ biliyorum gibi çift çekirdekli var.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Eğer S939 veya AM2 olmasına rağmen emin Birçok anakart, daha hızlı bir işlemci desteği Sana CPU yükseltme, ama sanmıyorum belki grafik kartı yerine Grafik kartı ne tür kendi mi?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Şu anda, i bir gerçektir onun için artık out tarihi bilmek yeni sürümleri ile karşılaştırıldığında, bir gefroce 7600 Serisi kendi ancak bir fark yaratmak, ITD emin değil, yeni bir satın alma hakkında im benim dışarı bir öğrenci kredi Sıçrama düşünme düşünme ive 8.400 ultra serisi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8.400 bir dizi dışarı sıçramasına ilgili. Err .... yoktur. A 7.600 bir 8400 ile zemin silecek. Eğer DX10 Oyun hakkında daha sonra bakmak fussed değilseniz bir 7900GT veya X1950XT. Eğer bir DX10 kartı isteyen konum (Vista çalıştıran veya üzerinde planlama?) Bakmak bir 8600GTS veya 320MB 8800GTS. CPU herhangi bir o kartları ile 1280x1024 bir çözünürlük olarak (ve), koşmak çok güzel bir oyun bu atılan eşleştirilmiş olacaktır. Hala iyi bir çip's, daha fazla merak ediyorum (sosyal diyor) hakkında grafik kartı yükseltme. Eğer oyun daha yüksek çözünürlükte konum benim, bu kartları hala 8600GTS dışında yapacak, ifade ettik ama yüksek detay ayarlarında de bottlenecking neden başlar daha sonra daha hızlı bir işlemci düşünmek isteyebilirsiniz / AA. Fiyatları göz önüne alındığında günümüzde AMD yonga pahalı bir satın alınmayacaktır.
|
| |||
| |||
| hhhmmm iyi ben şu anda, onu var manzara var ...... gibi bir paket com Bioshock gibi i cant oyun oynayabilir sürece onun minimal ayarları ve 1.024 res .... infact i dont birisi oyunları yüksek ayarlarda 1024 res ..... çalışır biliyorum manzara o kadar yeme? benim işlemci ve yukarıda benim koç 2GB olduğu belirtilmiştir ... nerede yanlış lol gidiyorum |
|
| |||
| |||
| Ram miktarı, XP için 1GB tatlı yerinde olduğunu, Vista için 2GB's fine. Gibi şüpheli Vista demek, daha fazla sistem kaynakları talep. Olarak sorun 1024x768 yukarıda I dağlık, 8600GTS veya tercihen bir 320MB 8800GTS en az bir, tavsiye ederim çalışan yaşıyorsanız. Ve işlemci yükseltme. Sen ne soket biliyor musunuz? (939, AM2)
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Pekala, eğer benim ile soketleri bana soran, hasta var clueless im, ive sağ beni benim koç ile ive be fooling etrafına sopalarla kapağı ile Infront bilgisayar var |
|
| |||
| |||
| Run burada CPU bilgi sonrası yüklemeler bölümünden ve Everest. |
![]() |
|
| Bookmarks |