![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тепер я зараз AMD Athlon 64 X2 Dual Pro ядра, 3800, 2GHz процесор, більшість ігор виходять зараз, що вимагають більш 2GHz,
Чи повинен я замінити всю материнську плату, щоб одержати більш швидкий процесор? Thats цей факт своєї подвійної я маю на увазі основні мати 2GHz двічі? (я в цьому сумніваюся) і, нарешті, робить замінити материнську плату на все це впливає на моєму жорсткому диску, збережених файлів і т.д. і т.п.? ![]() ура хлопці! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я знаю, що ти 4GHz як ви Dual Core.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Більшість материнських плат підтримують швидкий процесор, хоча не впевнений, якщо ви S939 або AM2 Я не думаю, що потрібно оновити процесор, але, можливо, відеокарті, замість Яка відеокарта у вас є?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| В даний час я на власні gefroce 7600, я знаю, адже його вже застаріло в порівнянні з новими релізами, Ive думав про покупку нового, але не впевнений, ITD змінити ситуацію, їм думати про моїх студентських бризок позику на 8400 Ultra Series |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що стосується виплескуючи на 8400 серії. Err .... немає. 7600 буде принижувати 8400. Якщо ігор ви не метушився DX10 потім подивитися на 7900GT або X1950XT. Якщо ви бажаючим DX10-карти (Vista працює або планує чи що?) Подивитися на 8600GTS 320MB або 8800GTS. Ваш процесор буде, коли в парі з будь-яким з цих карт (і в РЕЗ 1280x1024), запускати майже будь-яку гру кинули на неї. Це ще добре чіпа, я би більше хвилювати (як соціального говорить) про оновлення відеокарти. Якщо ви граєте з більш високою роздільною здатністю, що я вже заявив, ці карти будуть як і раніше робити, за винятком 8600GTS, але тоді ви можете подумати про більш швидкий процесор, як він почне викликаючи вузькі місця при високій подробиці / АА. З урахуванням цін в даний час вона не буде дорога покупки чіпів AMD.
|
| |||
| |||
| hhhmmm Ну, я в даний час є перспектива, узяв би своє із пачкою COM, як ...... Я нахиляє грати таких ігор як BioShock, якщо його за мінімальною налаштування та Res 1024 .... Infact Dont я знаю, ні в які ігри я можу запустити у високих налаштуваннях на 1024 Res ..... Перспективи його їдять? мій процесор зазначено вище, і мій RAM дорівнює 2 ГБ ... де йду неправильним LOL |
|
| |||
| |||
| Рам суми штрафу, солодке місце для ХР 1gb для Vista це 2gb. Vista робить, а ви підозрюєте, вимагають більше системних ресурсів. Як у вас виникли проблеми при запуску вище 1024x768 я настійно рекомендую, по крайней мере, 8600GTS або, переважно, 8800GTS 320MB. І модернізації процесора. Ви знаєте, що сокет це таке? (939, AM2)
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Право, якщо у вас є пацієнти з моєю, питали мене про розетки, І. Clueless, Ive отримало комп'ютер правою Infront мене з кришкою як Ive було дуріти з моєю RAM палички |
|
| |||
| |||
| Запуск Еверест з розділу завантажень та розмістити інформацію процесор тут. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога Оновлення ПК! | chronicatm | Генеральний обладнання чат | 8 | 17 грудня 2008 16:38 |
| Оновлення материнських плат | d0od | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 13 липня 2008 13:33 |
| Хотіли б отримати допомогу з оновленням ПК | xioner | Генеральний обладнання чат | 16 | 22 квітня 2008 06:57 |
| Оновлення старого комп'ютера | охайний | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 грудня 2007 10:13 |
| Оновлення Anyone? | Alex | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 21 липня 2007 13:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |