![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
--------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU Имоти: Тип централен процесор Unknown, 2000 MHz Набор инструкции x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Код L1 кеш 64 KB Данни L1 кеш 64 KB L2 кеш 512 KB (Asynchronous) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz Използване на процесора: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% За да бъдем честни момчета са totaly ме Забравена сега
Моята система: Мина
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
За съжаление, може да ти стълб на дънната платка късче също.
|
|||
|
|||
|
Ive просто забелязах моята операционна система е БЕТА --
Операционна система Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) този със сигурност не е добре? дънната платка и ми информация е по-ниска, но той doesn't ви кажа много? --------[ Дънната платка ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Дънната Имоти: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Дънна платка Неизвестен копират неправилно малко? |
|
|
|||
|
|||
|
Хммм този странно, не се споменава на какъв сокет, който имате. Ще се върна за вас в секунда.
На бета бележка, които слагат Vista на машината? |
|
|
|||
|
|||
|
Отваряне на прикачен файл, че е необходима информация.
|
|
|
|||
|
|||
|
Купих я от Evesham така че е вече инсталиран
ОК само проверени Ур закрепване, когато аз правя точно това, което са го направили само показва Дънната Имоти: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Дънна платка Неизвестен Този го, нищо по-долу е на всички, Току-що попаднали в esupport.com и apprently Трябва да плати $ 30 до надграждане с моя BIOS Flash BIOS Upgrade1 този компютър ми шофиране лудост! |
|
|
|||
|
|||
|
Na, не плащат.
Дали компютър с марката? Ако е така каква марка и модел? |
|
|
|||
|
|||
|
Evesham
и когато аз звънна за поддръжка на клиенти, когато за първи път се персоналния компютър (Vista е безполезно в началото) те попита за броя - w001258566 ако си грешен информация Съжалявам пич, IM ще го наричаме една нощ във всеки случай, наздраве за помогне за по-голямата част от вечерта приятел, много великодушен!
|
|
|
|||
|
|||
|
Вие ще се нуждаете от информация от тях капитан на типа процесор, Еверест не е необходимо изтегляне на информация.
Просто ги попитам какво е гнездо вашия процесор. Лека нощ пич, и вие сте добре дошли. |
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм със същия проблем със същата система, тя се появява
![]() АТРИБУТИ: Здрасти, аз съм нов тук. Намерени ya'll от followiong резултата от търсенето. И ... Аз съм по външния и пълна загуба ... |