![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
Vlastnosti CPU: CPU typ Unknown, 2000 MHz Instrukční sady x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Kód L1 Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 kb (Asynchronous) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU Využití: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% být spravedliví hoši mají Totaly ztratila mě teď Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je nám líto, můžete po desce trochu také.
| |||
| |||
| ive spravedlivý všiml jsem operační systém je BETA -- Operační systém Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinXP Beta) Určitě to je dobrý ne? a moje deska info je pod but it doesnt vám hodně? --------[ Motherboard ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Vlastnosti základní desky: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Název základní desky Neznámý kopírovat něco špatně? |
|
| |||
| |||
| Hmmm to je divný, není tam žádná zmínka o tom, co máte zásuvky. Vrátím se k vám v sec. Na beta vědomí, kdo dal Vista na stroji? |
|
| |||
| |||
| Otevřít přílohu, která je potřebná informace. |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem ji od evesham tak to bylo již nainstalován ok just checked ur přílohu, když jsem udělal přesně to, co jste udělali právě ukazuje Vlastnosti základní desky: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Název základní desky Neznámý to je to, co pod ním vůbec, Jen jsem narazil esupport.com a apprently bych měl platit 30 dolarů na modernizaci své bios s Flash BIOS Upgrade1 tento počítač je driving me šílený! |
|
| |||
| |||
| Na, neplatí. Je značkových PC? Pokud ano, jaké značky a modelu? |
|
| |||
| |||
| Evesham a kdykoliv jsem zavolal na zákaznickou podporu, když jsem se poprvé dostal do PC (vista bylo zbytečné na začátku), které požádaly o počtu - w001258566 pokud jeho nesprávné údaje líto kámo, im bude říkat večer kdekoli, hurá za vaši pomoc pro většinu večera kamarád, velmi velkorysý! |
|
| |||
| |||
| Budete potřebovat údaje z nich důstojník na typu procesoru, jak Everest není tahání potřebné informace. Zeptejte se jich, co si patice procesoru je. Mate dobrou noc a Není zač. |
|
| |||
| |||
| Mám stejný problém se stejným systémem se zdá ![]() EDIT: Ahoj, já jsem tady nová. Nalezeno ya'll by followiong výsledek vyhledávání. A ... Já jsem v naprostý a úplné ztráty ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda Upgrade PC! | chronicatm | Obecné Hardware Chat | 8 | 17. prosince 2008 16:38 |
| Aktualizace Motherboard | d0od | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 13. července 2008 13:33 |
| By chtěl pomoct s modernizací ks | xioner | Obecné Hardware Chat | 16 | 22. duben 2008 06:57 |
| Aktualizace staré PC | švihácký | Obecné Hardware Chat | 3 | 7 prosince 2007 10:13 |
| Aktualizace někdo? | alex | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 21. července 2007 13:03 |
| Thread Nástroje | |
| |