![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU Properties: CPU Type Unknown, 2000 MHz Skup instrukcija x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 L1 Code Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 KB (asinkroni) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz # 1 CPU AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU Utilization: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% da bude fer ti dečki su mi potpuno izgubljene sada My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao nam je, mogu vam post bit i matična ploča.
| |||
| |||
| ive pravedan moj bez operativnog sustava je agenciji Beta -- Operativni sustav Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) taj sigurno nije dobar? i moja matična ploča info je ispod, ali to se reći puno? --------[ Matična ploča ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Svojstva matične ploče: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Motherboard Name Unknown kopirao krivi zalogaj? |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats odd, ima je nijedan spomenuti od onoga što ste utičnicu. Vratit ću se k tebi u sec. Na beta bilješku koji su stavili na Vidik stroj? |
|
| |||
| |||
| Otvorite prilog, da je informacija potrebna. |
|
| |||
| |||
| ja ga kupio od Evesham tako da je već instaliran ok samo provjeriti ur prilog, kad ja činiti upravo ono što su to učinili samo pokazuje Svojstva matične ploče: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Motherboard Name Unknown thats ga, ništa ispod njega na sve, ja pravedan poticaj preko esupport.com apprently i ja bi trebao platiti $ 30 i dogradnja moj bios s Flash BIOS Upgrade1 ovo računalo je vozeći mene mahnit! |
|
| |||
| |||
| Na, ne plaćaju. Je PC branded? Ako je tako šta napraviti i model? |
|
| |||
| |||
| Evesham i ja kad god je zazvonio u korisničkoj podršci kada sam prvi put dobio PC (vista je bio beskoristan na početku) su se upitali za broj - w001258566 ako je krivi info žao drug, ide im da ga zovu noć anyways, klicati za vaša pomoć za većinu večeri PAL, velikodušni! |
|
| |||
| |||
| Trebat će vam informacije iz njih drugarica na CPU tip kao Everest nije potrebna vučna info. Samo ih pitajte što socket procesora je. Goodnight drug, i vi ste dobrodošli. |
|
| |||
| |||
| Imam isti problem s istim sustavom se pojavljuje ![]() EDIT: Zdravo, ja sam novi ovdje. Pronađeno ya'll by followiong rezultata pretraživanja. I ... Ja sam na apsolutan i potpun gubitak ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć Nadogradnja računala! | chronicatm | General Hardware Chat | 8 | 17. prosinac 2008 16:38 |
| Nadogradnja matične ploče | d0od | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 13. srpnja 2008 13:33 |
| Bih neki pomoć sa nadogradnjom pc | xioner | General Hardware Chat | 16 | 22. travanj 2008 06:57 |
| Nadogradnja starog računala | gizdav | General Hardware Chat | 3 | 7. prosinac 2007 10:13 |
| Nadogradnja itko? | alex | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 21. srpnja 2007 13:03 |
| Thread Tools | |
| |