![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU tulajdonságai: CPU típusa Unknown, 2000 MHz - Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 L1 kód gyorsítótár 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 gyorsítótár 512 KB (Asynchronous) Multi CPU: Alaplap azonosítója OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz-es A CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz-es CPU Felhasználás: A CPU # 1 / Core # 1 0% - A CPU # 1 / Core 2 # 0% - hogy tisztességes nektek Totaly elveszett me now My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnáljuk, tud post az alaplap kicsit is.
| |||
| |||
| ive csak észre az operációs rendszer BETA -- Operációs rendszer Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) amit biztosan nem jó? és az én alaplap info alatt van, de ez nem sokat mond neked? --------[ Alaplap ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Alaplap tulajdonságai: Alaplap azonosítója 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Alaplap neve Ismeretlen másolta a hibás darab? |
|
| |||
| |||
| Hmmm amit furcsa, egyetlen szó sem esik, hogy mi foglalat van. Visszajövök, hogy egy-két másodperc. A béta figyelmét, akik a Vista a gépen? |
|
| |||
| |||
| Nyissa meg a mellékletet, amely az információ szükséges. |
|
| |||
| |||
| Megvettem azt a Evesham így volt már telepítve van ok most néztem ur zár, mikor én nem, hogy pontosan mit tettél, hogy csak azt mutatja, Alaplap tulajdonságai: Alaplap azonosítója 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Alaplap neve Ismeretlen thats it, semmi alatta egyáltalán, én csak megbotlott, és az egész esupport.com apprently kéne fizetni 30 $ frissíteni a BIOS-val Flash BIOS Upgrade1 a számítógép vezetői nekem őrült! |
|
| |||
| |||
| Na, nem fizetnek. Ez a PC márkás? Ha igen, milyen gyártmányú és típusú? |
|
| |||
| |||
| Evesham és valahányszor megszólalt ügyfélszolgálati Amikor először kapott a PC-re (kilátás volt hiábavaló az elején) azt kérte a száma - w001258566 ha a rossz info sajnálom haver, im fogja nevezni egy éjszakai egyébként, pirítós a segítséget a legtöbb este haver, nagyon nagylelkű! |
|
| |||
| |||
| Szükséged lesz az info tőlük társ a processzor típusát, mint az Everest nem húzza le a szükséges infó. Csak kérdezzék meg nekik, amit a CPU foglalat is. Jó éjt haver, és te mit. |
|
| |||
| |||
| Én vagyok az azonos kérdés az azonos rendszer úgy tűnik, ![]() Edit: Hello, I am new here. Megtaláltam ya'll által followiong a keresési eredményt. És ... Én egy tökéletes és teljes elvesztése ... |