![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU Properties CPU tipas Unknown, 2000 MHz Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 L1 Code Cache 64 KB L1 duomenų atsargos atmintis 64 KB L2 Cache 512 KB (Asynchronous) Multi CPU: Plokštės ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz, CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz, CPU naudojimas: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% būti sąžininga jus vaikinai yra totaly prarado man dabar Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome, galite rašyti plokštės šiek tiek pat.
| |||
| |||
| IVE tik pastebėjau, mano operacinė sistema yra BETA -- Operacinė sistema Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) Thats tikrai nėra geras? ir mano plokštėje info yra žemiau, bet tai nepadės tau daug? --------[ Motherboard ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Motherboard Properties Plokštės ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Motherboard Name Unknown nukopijuotas klaidingą bit? |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats odd, nėra ką Socket turite paminėti. Aš sugrįšiu jums sec. Dėl beta dėmesį uždavęs Vista mašina? |
|
| |||
| |||
| Atidaryti priedą, kad yra būtina info. |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau ją iš Evesham, kad jis jau buvo įdiegta Gerai tik patikrintas ur areštas, kai aš tai būtent tai, ką turite padaryti tai tik rodo Motherboard Properties Plokštės ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Motherboard Name Unknown Thats it, nieko žemiau jį visą, Aš tiesiog suklupo visoje esupport.com ir apprently man reikia mokėti $ 30 atnaujinti savo BIOS, su Flash BIOS Upgrade1 Šiame kompiuteryje yra vairuotojo man insane! |
|
| |||
| |||
| Na, nereikia mokėti. Ar kompiuterį ženklu? Jei taip, kokios markės ir modelio? |
|
| |||
| |||
| Evesham ir kai aš paskambinusi į klientų aptarnavimo, kai aš pirmą kartą gavau PC (Vista buvo nenaudingas pradžioje) jis paprašė skaičius - w001258566 kai savo klaidinga info Sorry mate, Im going to call it a night Anyways, Cheers for your help didžiąją vakare PAL, labai geras! |
|
| |||
| |||
| Jums reikės iš jų info kapitono padėjėjas procesoriaus tipą, kaip Everest nėra traukiama reikia info. Tiesiog paprašykite jų ką Socket jūsų CPU. Labanakt mate, ir būsite pasveikinti. |
|
| |||
| |||
| Turiu tą pačią problemą tą pačią sistemą atrodo ![]() EDIT: Howdy, I am new here. Rasta ya'll pagal followiong paieškos rezultatų. Ir ... Aš ne Absoliutus ir visiško praradimo ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba atnaujinimas PC! | chronicatm | General Hardware Chat | 8 | 17 gruodis 2008 16:38 |
| Atnaujinimas Motherboard | d0od | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 13 liepa 2008 13:33 |
| Prašau padėti atnaujinti PC | xioner | General Hardware Chat | 16 | Balandis 22, 2008 06:57 |
| Atnaujinimas seno kompiuterio | vikrus | General Hardware Chat | 3 | 7 gruodis 2007 10:13 |
| Atnaujinimas kas nors? | Alex | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 21 liepa 2007 13:03 |
| Temos įrankiai | |
| |