![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU Properties: CPU tips Unknown, 2000 MHz Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 L1 Code Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 KB (Asynchronous) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU Utilization: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% jābūt godīgai you guys ir totaly zaudējis me now Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atvainojiet, jūs varat pēc mātesplates mazliet arī.
| |||
| |||
| ive just noticed my operētājsistēma ir BETA -- Operating System Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) protams thats nav labs? un mana motherboard info ir mazāks, bet tas doesn't pateikt daudz? --------[ Motherboard ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Motherboard Properties: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Motherboard Name Unknown kopēts nepareizu bit? |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats nepāra nav minēts par to, ko socket esat. Es atnākšu atpakaļ uz jums sec. Par beta atzīmēt uzdotu Vista mašīna? |
|
| |||
| |||
| Atvērt pielikumu, kas ir info vajadzīga. |
|
| |||
| |||
| Iegādājos to no Evesham, lai tā jau bija uzstādīta ok tikko pārbaudīta ur arestu, kad man tieši to, ko jūs esat darījuši tikai parāda Motherboard Properties: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Motherboard Name Unknown Tas ir tas, nekas zem tā vispār, Es tikko paklupa pāri esupport.com un apprently man vajadzētu maksāt $ 30 līdz uzlabot manu BIOS ar Flash BIOS Upgrade1 šis dators ir vadītāja mani ārprātīgs! |
|
| |||
| |||
| Na, nav jāmaksā. Vai PC zīmolu? Ja tā ir kāda marka un modelis? |
|
| |||
| |||
| Evesham un kad es rang klientu atbalstu, kad es pirmo got PC (vista bija bezjēdzīgi pie palaišanas) tās lūdza skaits - w001258566 ja tās nepareizi info sorry mate, im gatavojas to nosaukt nakts anyways, cheers for your help lielāko daļu vakara PAL, ļoti atsaucīgs! |
|
| |||
| |||
| Jums būs nepieciešama informācija no tiem palīgs uz CPU tipam, kā everest nav velkot vajadzīga info. Vienkārši pajautājiet viņiem, kas ligzda Jūsu CPU ir. Goodnight mate, un esat laipni gaidīti. |
|
| |||
| |||
| Man ir pati problēma ar pašu sistēmu šķiet ![]() EDIT: Howdy, I am new here. Atrasts ya'll ar followiong meklēšanas rezultātu. Un ... Es esmu absolūts un pilnīgs zaudējums ... |
![]() |
|
| Bookmarks |