![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
Właściwości procesora: Typ procesora Unknown, 2000 MHz Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Pamięć podręczna L1 kodu 64 KB Pamięć podręczna L1 danych 64 KB Pamięć podręczna L2 512 KB (Asynchronous) Multi CPU: Płyta ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz Wykorzystanie procesora: Procesor nr 1 / rdzeń nr 1 0% Procesor nr 1 / rdzeń nr 2 0% być rzetelne Musicie totalnie stracił do mnie teraz My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niestety, można wysłać również trochę płyt.
| |||
| |||
| ive just zauważył mój system operacyjny jest BETA -- System operacyjny Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) pewnie thats not good? i moje info płyta jest poniżej, ale to nie robi wam dużo? --------[ Motherboard ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Właściwości płyty głównej: Płyta ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Nazwa płyty głównej Nieznane skopiowane trochę źle? |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats odd, nie ma wzmianki o tym, co gniazdo masz. Wrócę do was w ust. Na beta pamiętać, aby zadać Vista na komputerze? |
|
| |||
| |||
| Otwarte zajęcia, to info potrzebne. |
|
| |||
| |||
| Kupiłem go od Evesham tak było już zainstalowane ok tylko sprawdzone ur zajęcia, kiedy robię dokładnie to, co masz zrobić to tylko pokazuje Właściwości płyty głównej: Płyta ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Nazwa płyty głównej Nieznane thats it, nic poniżej w ogóle, Właśnie natrafiłem esupport.com i apprently i płaci 30 dolarów, aby uaktualnić BIOS z mojej Flash BIOS Upgrade1 komputer jest driving me insane! |
|
| |||
| |||
| Na, nie płacą. Czy komputer marki? Jeśli tak, to jakie marki i modelu? |
|
| |||
| |||
| Evesham i gdy zadzwoniłem obsługi klienta kiedy pierwszy raz dostałem PC (Vista był bezużyteczny na początku) pytano o liczbę - w001258566 jeśli jego błędne info sorry mate, im going to call it anyways noc, okrzyki za pomoc dla większości pal wieczorem, bardzo hojni! |
|
| |||
| |||
| Będziesz potrzebować informacji od nich oficer na typ procesora w Everest nie jest ciągnięcie potrzebnych informacji. Wystarczy zapytać ich, co gniazdo procesora jest. Mate Goodnight, and you're welcome. |
|
| |||
| |||
| Mam taki sam problem z tego samego systemu wydaje się ![]() EDIT: Cześć, jestem tu nowy. Znaleziono ya'll przez followiong wyników wyszukiwania. I ... Jestem w zupełnej utraty i pełne ... |
![]() |
|
| Zakładki |