![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU Proprietăţi: CPU Type Unknown, 2000 MHz Setul de instructiuni x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 L1 Code Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 KB (asincron) Multi CPU: Placa de baza ID-ul OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz Utilizare CPU: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% care urmează să fie echitabile voi şi-au pierdut in totalitate mine acum Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne pare rău, poţi posta placa de baza, de asemenea, de biţi.
| |||
| |||
| ive doar observat meu sistem de operare este BETA -- Sistem de operare Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) cu siguranţă, thats nu bine? şi info-mi placa de baza este mai mic, dar it doesnt-ti spun de mult? --------[ Plăci de bază ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Plăci de bază Proprietăţi: Placa de baza ID-ul 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Nume Plăci de bază Necunoscut copiate bit greşit? |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats ciudat, nu există nici o menţiune a ceea ce socket aveţi. Eu voi intoarce la tine într-o sec. La nota de beta care au pus Vista pe masina? |
|
| |||
| |||
| Deschide fişierul ataşat, că este nevoie de informaţii. |
|
| |||
| |||
| Am cumparat-o de la Evesham asa ca a fost deja instalat OK verificate doar de fixare ur, cînd I a face exact ceea ce ai făcut-l arată doar Plăci de bază Proprietăţi: Placa de baza ID-ul 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Nume Plăci de bază Necunoscut thats it, nimic de sub ea, la toate, Tocmai am dat peste esupport.com şi apprently eu ar trebui să plătească 30 dolari pentru a face upgrade BIOS-ul meu cu Flash BIOS Upgrade1 acest computer este de conducere eu nebun! |
|
| |||
| |||
| Na, nu plătesc. PC-ul este de marcă? Dacă da ceea ce face şi model? |
|
| |||
| |||
| Evesham precum şi ori de câte ori am sunat de asistenţă pentru clienţi când am luat primul PC-ul (Vista a fost inutil, la începutul), au cerut pentru numărul de - w001258566 în cazul în câte o parte femeiască info greşit Ne pare rău, IM de gând să spunem un oriunde noapte, noroc pentru ajutor pentru cea mai mare parte amice seara, foarte generos! |
|
| |||
| |||
| Veţi avea nevoie de informaţii de la ei mate pe tipul procesorului Everest ca nu este tras info necesare. Doar intreb ce le-vă priza procesorului este. Noapte bună mate, şi sunteţi binevenit. |
|
| |||
| |||
| I sînt having aceeaşi problemă cu acelaşi sistem se pare ![]() EDIT: Salut, eu sunt nou aici. Found ya'll de followiong un rezultat de căutare. Si ... Sunt la o pierdere totală şi completă ... |
![]() |
|
| Marcaje |