![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
Vlastnosti CPU: CPU typ Unknown, 2000 MHz Sada príkazov x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Kód L1 Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 kb (Asynchronous) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 MHz CPU Využitie: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% byť spravodliví hoši majú Totaly stratila ma teraz Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je nám ľúto, môžete po doske trochu tiež.
| |||
| |||
| ive spravodlivý všimol som operačný systém je BETA -- Operačný systém Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinXP Beta) Určite to je dobrý ne? a moja doska info je pod but it doesnt vám veľa? --------[ Motherboard ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Vlastnosti základné dosky: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Názov základnej dosky Neznámy kopírovať niečo zle? |
|
| |||
| |||
| Hmmm to je divný, nie je tam žiadna zmienka o tom, čo máte zásuvky. Vrátim sa k vám v sek. Na beta vedomie, kto dal Vista na stroji? |
|
| |||
| |||
| Otvoriť prílohu, ktorá je potrebná informácie. |
|
| |||
| |||
| Kúpil som ju od EVESHAM tak to bolo už nainštalovaný ok just checked ur prílohu, keď som urobil presne to, čo ste urobili práve ukazuje Vlastnosti základné dosky: Motherboard ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Názov základnej dosky Neznámy to je to, čo pod ním vôbec, Len som narazil esupport.com a apprently by som mal platiť 30 dolárov na modernizáciu svojej bios s Flash BIOS Upgrade1 Tento počítač je driving me šialený! |
|
| |||
| |||
| Na, neplatí. Je značkových PC? Ak áno, aké značky a modelu? |
|
| |||
| |||
| Evesham a kedykoľvek som zavolal na zákaznícku podporu, keď som sa prvýkrát dostal do PC (vista bolo zbytočné na začiatku), ktoré požiadali o počte - w001258566 ak jeho nesprávne údaje ľúto kámo, im bude hovoriť večer kdekoľvek, hurá za vašu pomoc pre väčšinu večera kamarát, veľmi veľkorysý! |
|
| |||
| |||
| Budete potrebovať údaje z nich dôstojník od typu procesora, ako Everest nie je ťahanie potrebné informácie. Opýtajte sa ich, čo si patice procesoru je. Mate dobrú noc a Nie je zač. |
|
| |||
| |||
| Mám rovnaký problém s rovnakým systémom sa zdá ![]() EDIT: Ahoj, já jsem tady nová. Nájdeno ya'll by followiong výsledok vyhľadávania. A ... Já jsem v naprostý a úplnej straty ... |