![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ Процесора ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
ЦПУ Пропертиес: Непознати тип процесора, 2000 МХз, Упутство Постави кс86, кс86-64, ММКС, 3ДНоу!, ССЕ, ССЕ2, ССЕ3 Л1 Цоде Цацхе 64 КБ Л1 Дата Цацхе 64 КБ Л2 цацхе 512 кБ (Асинхрони) Мулти процесора: Плоче Број ОЕМ00000 ПРОД00000000 Процесор # 0 АМД Атхлон (ТМ) 64 кс2 Дуал-Цоре Процесор 3800 + 2009 МХз, Процесор # 1 АМД Атхлон (ТМ) 64 кс2 Дуал-Цоре Процесор 3800 + 2009 МХз, Искориштеност ЦПУ: Процесор # 1 / Цоре # 1 0% Процесор # 1 / Цоре # 2 0% фер да ви имате тоталы ме Заборавили сте сада Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао нам је, можете да шаљете и матичну плочу мало.
| |||
| |||
| Иве само приметио мој оперативни систем је Бети -- Оперативни систем Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Едитион, 6.0.6000 (УинВиста Тањуг) тај сигурно није добар? и моја информација је испод матичне плоче, али доеснт вам рећи много? --------[ Матична плоча ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Особине матичне плоче: Матичну плочу Број 08/28/2006-Ц51МЦП51-6А61ХФКДЦ-00 Плоче Име Непозната копирају погрешно мало? |
|
| |||
| |||
| Хммм тај чудно, нема шта споменути утичницу имате. Ја ћу се вратити к вама у сек. На бета напомену који стављају Виста на машину? |
|
| |||
| |||
| Отвори прилог, да је информација потребна. |
|
| |||
| |||
| сам га купио од Евесхам тако да је вец инсталиран Ок само проверава Ур прилог, када радим тачно оно што сте то урадили само показује Особине матичне плоче: Матичну плочу Број 08/28/2006-Ц51МЦП51-6А61ХФКДЦ-00 Плоче Име Непозната тај је, ништа испод ње на све, Управо сам наишао на есуппорт.цом аппрентлы и ја треба да плати $ 30 да надоградите БИОС са моје Фласх БИОС-Упграде1 Овај рачунар ми вожњу луд! |
|
| |||
| |||
| На, не плаћају. Је ПЦ брандед? Ако је тако шта чине и модел? |
|
| |||
| |||
| Евесхам и кад сам зазвонио корисничку подршку када сам добио први рачунар (Виста је бескорисна на старту) су тражили број - у001258566 Ако је погрешна информација је жао другарица, ИМ ће назвати ноћ Аныуаыс, навија за своју помоћ за већину вечери друг, веома великодушан! |
|
| |||
| |||
| Биће вам потребне информације од њих другарица на тип процесора као и Еверест се не вуче потребне информације. Само питајте их шта утичницу процесора је. Гооднигхт другарица, а ви сте добродошли. |
|
| |||
| |||
| Имам исти проблем са истим системом се појављује ![]() Едит: Здраво, ја сам нови овде. Пронађено ыа'лл бы фоллоуионг резултата претраге. И ... Ја сам на апсолутан и потпун губитак ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ Надоградња рачунара! | цхроницатм | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 17 децембар 2008 16:38 |
| Надоградња матичне плоче | д0од | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 13. јула 2008 13:33 |
| Бих неки помоћ са надоградњом пц | ксионер | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 22 април 2008 06:57 |
| Надоградња старог рачунара | гиздав | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 7 децембар 2007 10:13 |
| Надоградња ико? | алекс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 21. јула 2007 13:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |