![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
CPU Özellikleri: CPU Türü, 2000 MHz Bilinmiyor Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, Sse, SSE2, SSE3 L1 Kod Önbellek 64 KB L1 Veri Önbellek 64 KB L2 Önbellek 512 KB (asenkron) Multi CPU: Anakart Kimliği OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (tm) 64 X2 Çift Çekirdekli İşlemci 3800 +, 2009 MHz CPU # 1 AMD Athlon (tm) 64 X2 Çift Çekirdekli İşlemci 3800 +, 2009 MHz CPU Kullanımı: CPU # 1 / Çekirdek # 1 0% CPU # 1 / Çekirdek # 2 0% Adil olmak için siz totaly Şimdi beni kaybetmiş Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maalesef, anakart biraz da gönderebilirsiniz.
| |||
| |||
| ive Sadece işletim sistemi BETA fark -- İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinXP Beta) thats kesinlikle iyi değil mi? ve benim anakart bilgi aşağıda ama çok size doesnt? --------[ Anakart ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Anakart Özellikleri: Anakart Kimliği 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Anakart Adı Bilinmiyor yanlış bit kopyalanır? |
|
| |||
| |||
| Hmmm garip thats, orada size hangi soket hiçbir söz olduğunu. Sana geri Bir saniye içinde gelecek. Beta notu yapan makinede Vista? |
|
| |||
| |||
| , Bu bilgi gerekli eki açın. |
|
| |||
| |||
| bu yüzden zaten yüklü olduğu i Evesham dan aldım Sadece ur eki, ne zaman i tam olarak ne yapılması gerekiyor kontrol ok gösteriyor Anakart Özellikleri: Anakart Kimliği 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Anakart Adı Bilinmiyor thats it, altında hiçbir şey, i adil esupport.com çapında ve tökezledi apprently i ile benim bios yükseltmek için 30 $ ödemeniz gerekir Flash BIOS Upgrade1 Bu bilgisayarda beni deli yönlendirdiğini! |
|
| |||
| |||
| , Ödemezseniz Na. PC markalı mı? Eğer öyleyse ne markası ve modeli? |
|
| |||
| |||
| Evesham ve her ne zaman Ben ilk (Vista başında yararsız olduğunu PC var) onlar sayısını istedi - w001258566 müşteri destek çaldı eğer onun yanlış bilgi üzgünüm dostum, bir gece anyways arayacağım im, akşam dostum çoğu için yardım, çok cömert cheers for! |
|
| |||
| |||
| Size gerekli bilgi çekmek değildir Everest gibi işlemci türüne dostum onlardan bilgi gerekir. Sadece CPU senin ne soket isteyin. Goodnight mate, and you're welcome. |
|
| |||
| |||
| Ben görünen aynı sistem ile aynı sorunu yaşıyorum ![]() EDIT: Howdy, burada yeni am. Ya'll bir arama sonucu followiong bulundu. Ve ... Bir mutlak ve tam kaybı am ... |