![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
--------[ Процесор ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------
Процесор Властивості: Процесор невстановленого типу, 2000 МГц Набір інструкцій x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Кеш L1 коду 64 Кб Кеш L1 даних 64 Кб Кеш L2 512 Кб (асинхронний) Multi CPU: Плати ID OEM00000 PROD00000000 CPU # 0 AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 МГц CPU # 1 AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual Core Processor 3800 +, 2009 МГц Використання процесора: CPU # 1 / Core # 1 0% CPU # 1 / Core # 2 0% Щоб бути справедливим ви, хлопці, сумарно втратили мені зараз
Моя система: Мій
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вибачте, Ви можете розмістити материнську плату розрядні також.
|
|||
|
|||
|
Ive тільки помітив мій операційна система BETA --
Операційна система Microsoft Windows Vista Home Edition 6.0.6000 (WinVista Beta) Thats звичайно не добре? і моя материнська плата інформації нижче, однак воно doesn't розповісти вам багато? Материнські плати --------[ ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Властивості системної плати: Плати ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Плата Невідомо скопійовані неправильно бітної? |
|
|
|||
|
|||
|
Хммм Thats дивно, немає ніякої згадки про те, що сокет у вас є. Я повернуся до вас у сек.
На бета уваги які ставлять Vista на машині? |
|
|
|||
|
|||
|
Відкрити вкладення, що є необхідною інформацією.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я купив його від Evesham тому він вже був встановлений
ОК просто перевірив ур прихильності, коли я роблю саме те, що ви зробили це тільки показує Властивості системної плати: Плати ID 08/28/2006-C51MCP51-6A61HFKDC-00 Плата Невідомо Thats, нічого нижче його на всіх, Я просто наткнувся esupport.com і apprently я повинен заплатити $ 30, щоб оновити BIOS з Flash BIOS upgrade1 цей комп'ютер зводить мене з розуму! |
|
|
|||
|
|||
|
Na, не сплачують.
Чи є комп'ютер марки? Якщо це так, що марка і модель? |
|
|
|||
|
|||
|
Evesham
і коли я подзвонив підтримки клієнтів, коли я вперше отримав ПК (Vista була марна на початку) вони просили числа - w001258566 якщо його неправильно інформації жаль товариша, їм буде називати це Anyways вночі, ура за вашу допомогу протягом більшої частини вечора PAL, дуже щедрий!
|
|
|
|||
|
|||
|
Вам буде потрібно інформація від них мат на певний тип процесора як Еверест, НЕ потягнувши необхідну інформацію.
Просто запитаєте його, що Socket ваш процесор. Goodnight мат, і ласкаво просимо. |
|
|
|||
|
|||
|
У мене те ж питання з тією ж системою здається
![]() EDIT: Здрастуй, я тут новий. Знайдено ya'll по followiong результат пошуку. І ... Я в повній і повної втрати ... |