![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, im budete upgradovat své ram z 256megabajt na 1.012megabajt, můj notebook je Medion MIM2220. Mohu jen plug nových ram kartu a vypnutí jdu? Nebo mám třeba nainstalovat něco?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Ujistěte se, že jste to vypnout první samozřejmě lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| předpokladu, že dokáže zpracovat 1 koncert ..
| |||
| |||
| Ano i již ověřili, že, max. kapacita je 2 koncert. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Další věc, některé z berana karty im se podíváme na 533MHz a ostatní jsou 667MHz. Bude pouze jeden z nich pracují na mém notebooku? Nebo bude 667MHz jenom být rychlejší? |
|
| |||
| |||
| Bude muset být správný počet pinů a laptop paměti, jako v případě MHz budete muset zjistit, co vaše deska podporuje až, ale ty by měly být zaznamenány s 533MHz
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jak mohu zjistit, co moje deska podporuje až? |
|
| |||
| |||
| Odeslat vaši značku a model no. Váš notebook, pokud přesné číslo modelu je "D95924" DDR2-667 je maximálně podporovány, že lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533MHz je v pohodě pro lappy. I když v případě, že chcete jít s 667 a je com patible pak zvyklý se zdají být mnohem rozdílu výkonnosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| By chtěl pomoct s modernizací ks | xioner | Obecné Hardware Chat | 16 | 22. duben 2008 06:57 |
| Aktualizace staré PC | švihácký | Obecné Hardware Chat | 3 | 7 prosince 2007 10:13 |
| Aktualizace mých CPU | gazzzwp | Obecné Hardware Chat | 3 | 14. říjen 2007 03:20 |
| Aktualizace mých ram | Ashley Williams | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 8. Září 2007 04:32 |
| Aktualizace Nápověda | Ryby a hranolky | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 6. Září 2007 05:24 |
| Thread Nástroje | |
| |