![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, im πρόκειται για την αναβάθμιση μου από 256MB μνήμης RAM να 1012mb, μου είναι ένα laptop Medion MIM2220. Είμαι απλά συνδέστε την νέα κάρτα μνήμης RAM και στο off να πάω; Ή θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα;
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιημένο πρώτο φυσικά lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εάν υποτεθεί ότι μπορεί να χειριστεί 1 GIG ..
| |||
| |||
| Ναι, έχω ήδη ελεγχθεί ότι, μέγιστη ικανότητα είναι 2 GIG. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Κάτι άλλο, κάποιες από τις κάρτες μνήμης RAM im κοιτάζοντας 533MHz και οι άλλες είναι 667mhz. Μπορεί μόνο μία από αυτές τις εργασίες για φορητό υπολογιστή μου; Ή θα τα 667mhz να είναι ένα λίγο πιο γρήγορα; |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να είναι το σωστό αριθμό των ακίδων και να είναι φορητό μνήμης, όπως και για τα MHz θα πρέπει να μάθετε τι σας σκάφους μέχρι να υποστηρίζει, αλλά θα πρέπει να βρούμε με 533MHz
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να μάθω τι μου υποστηρίζει σκάφους μέχρι; |
|
| |||
| |||
| Post σας και το μοντέλο δεν κάνει. του Laptop σας, αν το ακριβές αριθμό μοντέλου είναι "D95924" DDR2-667 είναι το μέγιστο που υποστηρίζεται από lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533MHz είναι καλός για μια lappy. αν και μπορείτε, αν θέλετε να πάτε με 667 και είναι com patible τότε συνηθίζει φαίνεται πολύ διαφορά απόδοσης. |