![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, Im će ažurirati moj ram od 256MB do 1012mb, moj laptop je Medion MIM2220. Da li samo plug novi ram card i odem off? Ili ću morati instalirati ništa?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Provjerite ima li ga isključiti u prvom naravno lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pretpostavljajući da može podnijeti 1 čeze ..
| |||
| |||
| Da sam već da provjeri, max kapacitet je 2 harpun. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Još jedna stvar, neke od ovna kartice su im gleda na 533mhz i drugi 667MHz. Će biti samo jedan od njih rade na moj laptop? Ili će jednoga 667MHz samo biti brži? |
|
| |||
| |||
| Ona će morati biti pravi broj igle i biti laptop memorije, kao i za MHz ćete morati saznati što vaš odbor podržava do, ali ga treba naći s 533mhz
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kako ću saznati što moj odbor podržava do? |
|
| |||
| |||
| Objavite svoje napraviti i model br. Vaše Laptop, ako je točan broj modela je "D95924" DDR2-667 je max koji podržava lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533mhz je u redu za lappy. iako želite li ići sa 667 i to je hr patible onda navika izgledati mnogo razlika performance. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bih neki pomoć sa nadogradnjom pc | xioner | General Hardware Chat | 16 | 22. travanj 2008 06:57 |
| Nadogradnja starog računala | gizdav | General Hardware Chat | 3 | 7. prosinac 2007 10:13 |
| Nadogradnja moj CPU | gazzzwp | General Hardware Chat | 3 | 14. listopad 2007 03:20 |
| Nadogradnja moj ram | Ashley Williams | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 8. Sep 2007 04:32 |
| Nadogradnja Pomoć | Ribe i Chips | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 6. Sep 2007 05:24 |
| Thread Tools | |
| |