![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, IM הולך לשדרג את ראם של 256MB כדי 1012mb, הנייד שלי הוא Medion MIM2220. האם אני פשוט תקע החדש ראם כרטיס לסירוגין אני הולך? או האם אני צריך להתקין משהו?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
ודא שיש לך את זה כבוי הראשון כמובן LOL
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהנחה שהיא יכולה להתמודד עם 1 חלטורה ..
| |||
| |||
| כן אני כבר בדקתי את זה, הוא קיבולת של 2 חלטורה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
עוד דבר, חלק כרטיסי ראם IM מסתכל הם 533mhz ואחרים הם 667mhz. האם רק אחד מהם עובד על הנייד שלי? או שמא רק את אחד 667mhz להיות מהיר יותר? |
|
| |||
| |||
| הוא יצטרך לקבל את המספר הנכון של מספרי זיהוי אישיים ולהיות הנייד זיכרון, כמו עבור MHz תצטרך לגלות מה את לוח עד תומך, אבל אתה צריך להיות עם למצוא 533mhz
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כיצד אוכל לדעת מה את לוח תומך עד? |
|
| |||
| |||
| פרסם את דגם לא. של המחשב הנייד, אם את מספר הדגם המדויק הוא "D95924" DDR2-667 הוא המקסימלי הנתמך על ידי כך lappy
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533mhz זה בסדר עבור lappy. אם כי אם אתה רוצה ללכת עם 667 והוא com patible אתה נראה הרבה wont הביצועים ההבדל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רוצה קצת עזרה עם שדרוג מחשב | xioner | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 22 אפריל 2008 06:57 |
| שדרוג מחשב ישן | חרוץ | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 7 דצמבר 2007 10:13 |
| שדרוג אזור CPU | gazzzwp | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 14th אוקטובר 2007 03:20 |
| שדרוג שלי ראם | Ashley Williams | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 8 ספטמבר 2007 04:32 |
| שדרוג עזרה | דגים צ 'יפס | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 6 ספטמבר 2007 05:24 |
| שרשרת כלים | |
| |