![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, im ketina atnaujinti savo RAM nuo 256 MB iki 1012mb, mano nešiojamas kompiuteris Medion MIM2220. Ar aš tiesiog prijunkite naują RAM kortelę ir ne aš turiu eiti? Ar man reikia ką nors įdiegti?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Įsitikinkite, kad turite jį išjungti pirma, žinoma, lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| darant prielaidą, kad jis gali dirbti 1 koncertą ..
| |||
| |||
| Taip aš jau patikrinta, kad maksimali talpa yra 2 koncertą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kitas dalykas, kai RAM korteles im looking at yra 533MHz, o kitos yra 667MHz. Ar tik vienas iš jų neveikia mano nešiojamas? Ar bus 667mhz tik vienas greičiau? |
|
| |||
| |||
| Jis turės teisę numerį kaiščių ir būti nešiojamas atminties, kaip MHz, turėsite išsiaiškinti, ką jūsų Board palaiko iki, bet Jums reikia rasti su 533MHz
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kaip man sužinoti ką mano Board palaiko iki? |
|
| |||
| |||
| Paskelbkite savo Markė ir modelis Nr. nešiojamojo kompiuterio, jei tiksli modelio numeris yra "D95924" DDR2-667 yra max palaikoma kad lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533MHz yra bauda už lappy. Nors jūs, jei norite eiti su 667 ir tai yra COM patible tada jūs įpratęs atrodo daug rezultatų skirtumas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prašau padėti atnaujinti PC | xioner | General Hardware Chat | 16 | Balandis 22, 2008 06:57 |
| Atnaujinimas seno kompiuterio | vikrus | General Hardware Chat | 3 | 7 gruodis 2007 10:13 |
| Atnaujinimas mano CPU | gazzzwp | General Hardware Chat | 3 | 14 spalis 2007 03:20 |
| Atnaujinimas mano RAM | Ashley Williams | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 8 rugsėjis 2007 04:32 |
| Atnaujinimas Pagalba | Fish and chips | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 6 rugsėjis 2007 05:24 |
| Temos įrankiai | |
| |