![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, im gatavojas uzlabot manu ram no 256 uz 1012mb, mans klēpjdators ir Medion MIM2220. Vai es tikai kontaktdakša jaunu ram kartes un ārpus I go? Vai man jāinstalē kaut ko?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Pārliecinieties, ka Jums tā ir izslēgta pirmo protams lol
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pieņemot, ka tas var apstrādāt 1 GIG ..
| |||
| |||
| Jā es jau pārbaudīts, ka maksimālā ietilpība ir 2 GIG. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vēl viena lieta, daži no auna kartes im looking at ir 533MHz un citi ir 667MHz. Tikai viens no viņiem strādā par manu portatīvo datoru? Vai būs 667MHz viena vienkārši ātrāk? |
|
| |||
| |||
| Tas būs pareizais numurs ar tapu un ir klēpjdatora atmiņu, kā mhz Jums būs noskaidrot, kādas ir jūsu kuģa atbalsta līdz, tomēr jūs varat atrast ar 533MHz
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kā es varu uzzināt, kāds ir mans padome atbalsta līdz? |
|
| |||
| |||
| Publicēt jūsu marka un modelis Nr. jūsu klēpjdatoru, ja precīzu modeļa numurs ir "D95924" DDR2-667 ir max, ko atbalsta, ka lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533 ir perfekti piemērots lappy. kaut arī jums, ja jūs vēlaties iet ar 667, un tas ir com saderīgs tad jūs paradis šķiet daudz sniegumu atšķirību. |