![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, im będzie uaktualnić mojego barana z 256mb na 1012mb, mój laptop jest Medion MIM2220. Czy wystarczy podłączyć nowy RAM karty i wyłączanie idę? Czy muszę zainstalować coś?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Upewnij się, że masz ją wyłączoną najpierw oczywiście lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zakładając może obsłużyć 1 gig ..
| |||
| |||
| Tak i już sprawdzone, że maksymalna pojemność wynosi 2 gig. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Inną rzeczą, niektóre RAM karty im patrząc na to 533MHz, a inne są 667MHz. Czy tylko jeden z nich działa na moim laptopie? Albo będzie 667MHz jeden tylko szybciej? |
|
| |||
| |||
| Będzie ona musiała być prawo liczby szpilek i laptopa pamięci, podobnie jak w przypadku MHz musisz dowiedzieć się, jakie pokładzie obsługuje maksymalnie, ale należy znaleźć z 533MHz
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jak mogę dowiedzieć się, co moje pokładzie obsługuje maksymalnie? |
|
| |||
| |||
| Zamieść swoje marka i model no. swojego laptopa, jeśli dokładna numer modelu jest "D95924" DDR2-667 jest max wspierane przez lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533MHz jest w porządku na lappy. chociaż, czy chcesz iść z 667 i to com patible wtedy wont wydają znacznie wydajność różnicy. |
![]() |
|
| Zakładki |