![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună, im de gând să-mi upgrade de la un 256MB RAM pentru a 1012mb, laptop-ul meu este un Medion MIM2220. Fă-i doar plug noua carte de berbec în jos şi să plec? Sau am nevoie pentru a instala ceva?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Asiguraţi-vă că aţi oprit-o, desigur, prima lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| presupunând că se poate descurca 1 gig ..
| |||
| |||
| Da, am verificat deja faptul că, max capacitate este de 2 gig. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Un alt lucru, unele din ram carduri im uitam la 533mhz sunt şi altele sunt 667MHz. Vor doar unul dintre ei munca mea de pe laptop? Sau va fi doar un 667MHz mai repede? |
|
| |||
| |||
| Aceasta va trebui să fie dreptul de numărul de pin şi de a fi laptop memorie, ca şi pentru MHz va trebui să aflaţi ce vă acceptă până la bord, dar tu ar trebui să se găsească cu 533mhz
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cum pot afla ce-mi suportă până la bord? |
|
| |||
| |||
| Comentati face şi model nr. a laptop-ului dvs., în cazul în care este numărul exact modelul "D95924" DDR2-667 este de max susţinută de faptul că lappy
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533mhz este bine pentru un lappy. deşi, dacă vrei să mergi cu 667 si este com patible atunci obiceiul pare mult diferenţa de performanţă. |
![]() |
|
| Marcaje |