![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, im budete upgradovať svoje ram z 256megabajt na 1.012megabajt, môj notebook je Medion MIM2220. Môžem len plug nových ram kartu a vypnutie jdu? Alebo mám potrebné nainštalovať niečo?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Uistite sa, že ste to vypnúť prvej samozrejme lol
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| predpokladu, že dokáže spracovať 1 koncert ..
| |||
| |||
| Áno aj už overili, že, max kapacita je 2 koncert. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ďalšia vec, niektoré z barana karty im sa pozrieme na 533MHz a ostatné sú 667MHz. Bude iba jeden z nich pracujú na mojom notebooku? Alebo bude 667MHz jenom byť rýchlejší? |
|
| |||
| |||
| Bude musieť byť správny počet pinů a laptop pamäti, ako v prípade MHz budete musieť zistiť, čo vaše doska podporuje až, ale tie by mali byť zaznamenané s 533MHz
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ako môžem zistiť, čo moja doska podporuje až? |
|
| |||
| |||
| Odoslať vašu značku a model no. Váš notebook, pokiaľ presné číslo modelu je "D95924" DDR2-667 je maximálne podporované, že Lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533MHz je v pohodě pre Lappy. I keď v prípade, že chcete ísť s 667 a je com patible potom zvyknutý sa zdajú byť oveľa rozdielu výkonnosti. |