![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba, bir 256MB için 1012mb gelen bellek yükseltme giderek sohbet, benim laptop bir Medion MIM2220 olduğunu. I sadece ve yeni bellek kartı takın kapalı Gitmem? Veya i şey yüklemeniz gerekir?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Yapmak sen onu ilk dersin lol çevirdiler emin
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 iş .. halledebiliriz varsayarak
| |||
| |||
| Evet ben zaten, maksimum kapasitesi 2 iş olduğunu kontrol ettim. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bir şey daha, bazı bellek kartlarının bakarak Sohbet vardır 533MHz ve diğerleri 667mhz vardır. Sadece biri benim laptopunda çalışır? Veya bu 667mhz sadece bir hızlı mı? |
|
| |||
| |||
| Bu bacağına doğru numara olması gerekir ve dizüstü bellek olmak, kendi yönetim kurulu, ancak 533MHz ile bulmak olmalıdır ne kadar destekler bulmak zorunda olacak MHz için
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nasıl kurulu ne kadar destekler bulmak için? |
|
| |||
| |||
| Gönderi yapmak için ve bir model. Dizüstü, eğer tam model numarasını "D95924" DDR2-667 olan maksimum tarafından desteklenen bu lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533MHz bir lappy için iyi. size rağmen eğer 667 ile gitmek istiyorum ve tr sonra alışkanlık patible çok performans farkı görünüyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |