![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, І. збирається оновити ОЗУ від 256MB до 1012mb, мій ноутбук є Medion MIM2220. Лі я просто підключити нову карту пам'яті в і поза я піду? Або мені потрібно встановити що-небудь?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Переконайтеся, що він відключений перше, звичайно, LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Припускаючи, він може працювати з 1 концерту ..
| |||
| |||
| Та я вже перевірив, що максимальна місткість становить 2 концерти. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Інша справа, деякі з ОЗУ карт їм шукаємо, є 533mhz, а інші 667 МГц. Буде тільки один з них працює на моєму ноутбуці? Або 667MHz тільки що швидше? |
|
| |||
| |||
| Вона буде мати правильну кількість контактів і бути пам'яті ноутбука, як і для МГц вам доведеться дізнатися, що ваша плата підтримує до, але ви повинні знайти з 533mhz
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Як я дізнаюся, що моя порада підтримує до? |
|
| |||
| |||
| Поштові марки і вашої моделі немає. вашого ноутбука, якщо точне число модель "D95924" DDR2-667 Макс підтримується даної lappy
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| 533mhz хороший для lappy. хоча, якщо ви хочете поїхати з 667 і це COM-сумісні то ви звичай здаються набагато різницю в продуктивності. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хотіли б отримати допомогу з оновленням ПК | xioner | Генеральний обладнання чат | 16 | 22 квітня 2008 06:57 |
| Оновлення старого комп'ютера | охайний | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 грудня 2007 10:13 |
| Оновлення мого процесора | gazzzwp | Генеральний обладнання чат | 3 | 14 жовтня 2007 03:20 |
| Оновлення мого RAM | Ешлі Вільямс | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 8 вересня 2007 04:32 |
| Оновлення довідки | Риба із смаженою картоплею | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 6 вересня 2007 05:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |