![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Сестрите ми лаптоп е много бавен и искам да кажа бавно го taeks над 30 минути, за да заредите Windows. Аз първоначално все пак това е защото тя е много неща за него, но взехме всичко, което той и тя все още е много бавен. Сега IM чудо е то най-добре за подобряване на овена, тъй като в момента има само 128 МВ RAM. Така тя иска да надстроите до около 1GB. Бях говори за разумно знаещ приятел, който каза, че аз трябва да се провери какво е съвместима с proccesor. Така IM bassically чудех ifyou може да ми препоръча някои стръка овен на preoccsor е Intel Pentium 4 процесор. Ive имам същия процесор в компютъра си компютър, така че тя трябва да бъде в състояние да вземе 1GB както Ive има 1GB в мината. Така IM просто се чудех какво прави са съвместими и кои са най-добрите мога аз имам няколко сорта опции нещо на ниските цени на една цена средно и по-exspensive един. IM добре на компютъра, но не и IM с най-добри на техническата страна. ![]() ![]() ![]() Един |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ашли Здравейте и добре дошли!
30 минути е много дълго време, за да се зареди прозорец. Имам бавно лаптопите в миналото, с малки количества на Овен, но никога не се толкова дълго. Проверихте ли в машината за вируси и шпионски софтуер? Възможно е, че може да има проблем в това отношение този защо на старта време е толкова дълго. Също така, ако ти пристанище вече си е добра идея да дефрагментирате твърдия диск, както и да изтеглите и стартирате CCleaner - тичам както "чисти" и "опции въпроси". Мисля, че можете да го изтеглите от раздел изтеглите тук. Повече RAM определено е добра идея, но имайте предвид, че лаптопите да има различни памет за настолни компютри - за физически размер е различен. Първо ще трябва да се знае вида на Овен, че са необходими - трябва да бъде в състояние да се намери този вън от ръководството, което дойде с компютъра. Ръководството трябва да бъде в състояние да ви кажа колко RAM слотове има и какво максималния размер на ОВЕН е. Например, ако имате две RAM слотове които могат да възникнат тогава то е, че съществуващите 128MB седи на един от слотовете, така че ако ще трябва или да купите един стик на 1GB да отида в друга ниша, която ще ви даде или да 1128MB на съществуващите 128MB и се добавят две пръчки от 512MB памет. Друг вариант е да се запази съществуващата 128MB и се добавят още 512 MB. Ако отидете на http://www.crucial.com/uk/ след това те също са средство за намиране на какво памет имате. Намерих го наистина полезно, когато бях в Обединеното кралство. След това можете да разберете и да сравняват цени, след като знаете какво търсите. Но определено (ако ти пристанище вече) работят на вирус и шпионски софтуер / злонамерен софтуер проверка. Има една много полезна програма, наречена "Hijackthis" (пак мисля, че е в раздел изтеглите от тук). Вие също може да тече, че и след това поставете дневник, че тя създава в пост на "Анти-вирус и шпионски софтуер" част от форумите тук. След това ще можете да получите някои съвети за това дали има или неща там, че shouldn't бъде и как да се отървем от него. Възможно е, че вече сте го направили много от тези неща, но си помислих си струва да споменем само в случай, че не са. Надявам се, че помага. Моята система: Слонът
|
|
| |||
| |||
| Пусни шпионски софтуер / вирусът сканира също. |
|
| |||
| |||
| Намерих го действително е компютъра овен в нея, тя има един ляв слот и е DIMM. IM върши шпионски софтуер за търсене и унищожаване на търсене на нея сега. Така че аз ще видя какво се оказва нагоре. Благодаря за помощта. Също така знам IM IM малко извън темата по тази тема, но ме спаси започване на нов. Има ли някаква причина, поради която ще бъдат намалени много топло и switiching разстояние си на бюрото си с книга под задния да се даде възможност за повече въздух и когато тя стане много горещо просто изключва лаптопа си има някои сериозни проблеми, обикновено тя навик да ми близо до нея, но тя ще Uni след няколко седмици, така родителите ми искаш да го решат за нея ![]() Един |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитвам regcure може би, обл ключовете го забавя до може би, работи добре за мен!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това ще бъде много бавен (настрана шпионски софтуер и т.н.), защото се опитвате да тичам прозорец само с 128MB RAM. XP изисква минимум 256MB да тече, тогава имате нужда от повече за всички приложения, които пускате. P4 чипове тичам много загрят на настолните компютри да не говорим за лаптоп. Моят стар HP имаше P4 3GHz и процесора постоянно прегази 60C, 70C понякога удря. Бих предполагат, че 1) Получаване на повече RAM ще облекчи проблема, защото на процесора се налага да работят допълнително твърд като се има предвид липсата на честотната лента (RAM) в системата. 2) Ако имаш Север там изтрийте го и изтегляне на Avast. Да, така като отидете тук . Както Север непрекъснато работи във фонов режим, хранене CPU изпълнение. 3) Ако се чувствате достатъчно удобно това го махна задната част на шасито и се проверява за Gunk / прах. Лаптопите са повече susceptable на прах, изграждане, отколкото настолни компютри, поради малката площ шаси, основно един лаптоп на шасито е пълен до горе с компоненти, в непосредствена близост означаващо всяко Gunk е, че много повече от проблем. Ако го направите thia и там е Gunk след покупката някои въздух под налягане (около £ 5) и да го келеш. 4) бихте могли също така да опитате Първи лаптоп охладител, на активното сорта (това е смисъла фенове построен инча Тези активни охлаждания обикновено въздушен удар върху основата на лаптопа, така преди покупката (и ако вашият лаптоп е изпускателна вентилатор) гарантира, че по-хладните фен няма да бъде в същото положение като отработени фен, защото ще пречи на лаптоп за да се отървем от отпадна топлина Бих предполагат това е кепенк голо възвишение дължи на топлина, опитайте информация дадени по-горе и да видите дали aleviates на проблема. Добър избор на съществуващ за 1GB оперативна памет, този сладък място за XP.
|
| |||
| |||
| U може да ми даде лаптоп марка и тип? |