![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mé sestry notebooku je velmi pomalý a myslím, že pomalu taeks delší než 30 minut pro okna načíst. I když původně to bylo proto, že měla spoustu věcí na to, ale vzali jsme to všechno pryč, a to bylo ještě velmi pomalý. Teď im divení je nejlepší upgrade berana, neboť pouze v současné době má 128 MB paměti RAM. Takže ona chce, aby přešli na přibližně 1 GB Mluvil jsem s přiměřeně knowledgable přítele, který řekl, že musím zjistit, jaká je kompatibilní s proccesor. So im bassically přemýšlel, jestli mi může doporučit nějaké tyčinky ram preoccsor je procesor Intel Pentium 4. Ive got stejný procesor v mém stolním PC, takže by měla být schopna přijímat jak 1GB. Ive got 1GB v dole. So im spravedlivý divení se co dělá, jsou slučitelné a které jsou nejlépe může mít i několik možností sorta věc levnými cenami střední a větší exspensive jeden. IM dobré na PC, ale im není dobré s většinou technické stránce. ![]() ![]() ![]() A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Ashley a vítejte!
30 minut je velice dlouhá doba pro okna načíst. Měl jsem pomalu notebooky v minulosti s malým množstvím paměti RAM, ale nikdy se to dlouho. Ptal jste stroj pro viry a spyware? Jeho možné, že by mohl být problém v tomto ohledu to je důvod, proč start-up je tak dlouhá doba. Také pokud jste již svůj přístav dobrý nápad defragmentaci pevného disku a také stáhnout a spustit CCleaner - jak spustit 'čistší' a 'možnosti otázky'. Myslím, že si můžete stáhnout ze sekce ke stažení zde. Větší paměť RAM je určitě dobrý nápad, ale na vědomí, že notebooky mají různé paměti do počítačů - fyzická velikost je odlišná. Nejdříve musíte znát typ paměti, že se - měli byste být schopni, abychom to zjistili z příručce dodané s počítačem. Manuál by měl být schopen říci, kolik RAM sloty jsou a jaká je maximální částka RAM. Například pokud máte dva sloty pro paměti, pak je jež pravděpodobně, že stávající 128megabajt sedí na jednom z časů, takže pokud budete mít buď koupit jeden dřevo 1gb jít do jiných časů, které by vám 1128megabajt nebo se se stávající 128MB a další dvě tyčinky 512mb paměti. Další možností je zachovat stávající 128MB a přidat další 512mb Pokud půjdete na http://www.crucial.com/uk/ pak také mají nástroj pro zjištění, jaké paměti máte. Našel jsem to opravdu užitečné, když jsem byl ve Velké Británii. Poté můžete zjistit ceny a porovnat jakmile víte, co hledáte. Ale určitě (pokud jste již přístav), běh virů a spyware / malware kontrolu. Tam je velmi užitečný program s názvem 'Hijackthis' (opět si myslím, že je v sekci download zde). Můžete také spustit to a potom vložte log, že vytváří na příspěvek na 'Anti-Virus a spywarem' část fóra zde. Poté budete mít možnost získat nějakou tu radu o tom, zda existuje nějaký věci tam, že ne požadovat být a jak se toho zbavit. Jeho možné, že už jste udělal hodně, ale tohle jsem si jeho zmínku stojí jen v případě, že máte ne. Hope it helps. Můj systém: Slona
|
|
| |||
| |||
| Spustit spyware / virus skenuje také. |
|
| |||
| |||
| Našel jsem ho skutečně má plochu beran v něm má jeden slot vlevo a je DIMM. IM dělá spyware vyhledávání a ničení jste na tom teď. Tak jsem se podívat, co se objeví. Díky za pomoc. Také vím, im im trochu mimo téma tohoto vlákna, ale zachraň mě začíná nová. Existuje nějaký důvod, proč by bylo stále velmi teplé a switiching pryč na jeho stole s knihou pod zadní aby se zvýšila ve vzduchu, a když se dostane velmi horké to prostě vypne svém laptopu má nějaké vážné problémy, když normálně zvyklý let u mě to, ale ona se bude uni za několik týdnů, aby moji rodiče chtějí, abych třídit to pro ni ![]() A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste regcure možná, reg. klíče zpomaluje to snad, pracoval také pro mě!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Bude to být velmi pomalé (spyware atd. stranou), protože se snažíte spustit systém Windows s pouze 128MB RAM. XP vyžaduje minimálně 256MB běžet, pak budete potřebovat více pro spuštění libovolné aplikace. P4 čipy pracovat velmi toasty na plochu PC, natož v notebooku. Můj starý HP měl P4 3GHz a neustále se cpu přejel 60c, někdy bít 70c. Já bych naznačují, že 1) Získání více RAM zmírní problém, protože procesor má extra tvrdé práce vzhledem k nedostatečné šířce pásma (RAM) v systému. 2) Pokud máte na Norton tam smazat a stáhnout Avast. Jak to jde tady . Jak Norton stále běží na pozadí, jedli cpu běhu. 3) Pokud se cítíte pohodlně dost dělat to odstranit zadní části podvozku a zkontrolujte všivák / prach. Notebooky jsou více susceptable na prach vybudování než stolních počítačů díky podvozku malého prostoru, v podstatě je šasi notebooku je naplněna až po okraj s komponenty v těsné blízkosti smyslu jakékoliv všivák je, že mnohem větší problém. Pokud nemáte thia a tam je všivák pak zakoupit některé stlačený vzduch (asi 5 liber) a dát mu prcek. 4) Můžete také zkusit dostat notebook cooler, aktivní odrůdy (což znamená, že má fanoušky zabudovaný Tyto aktivní chladiče obvykle foukat vzduch na základně notebooku, takže před nákupem (a pokud váš notebook nemá odtahový ventilátor) zajistit, aby ventilátor chladiče se nebude ve stejné pozici jako odtahový ventilátor, protože by to v rozporu s laptop zbavit odpadního tepla Já bych navrhnout to vypínání kvůli teplu, zkuste údaje uvedené výše, a uvidíme, jestli to aleviates problém. Dobrá volba pro probíhající na 1GB RAM, thats sweet spot pro Windows XP.
|
| |||
| |||
| pocínovat u darovat mne laptop značku a typ? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| By chtěl pomoct s modernizací ks | xioner | Obecné Hardware Chat | 16 | 22. duben 2008 06:57 |
| Aktualizace staré PC | švihácký | Obecné Hardware Chat | 3 | 7 prosince 2007 10:13 |
| Aktualizace mých CPU | gazzzwp | Obecné Hardware Chat | 3 | 14. říjen 2007 03:20 |
| Aktualizace Nápověda | Ryby a hranolky | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 6. Září 2007 05:24 |
| Aktualizace Moje RAM | mxmad32 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 26. srpen 2007 10:11 |
| Thread Nástroje | |
| |