![]() |
|
| |||
| |||
| Αδελφές lap-top μου είναι πολύ αργή και εννοώ την αργή taeks πάνω από 30 λεπτά για να φορτώσει τα παράθυρα. Εγώ αρχικά αν και ήταν επειδή είχε πολλά πράγματα για αυτό, αλλά πήραμε τα πάντα από αυτό και ήταν ακόμα πολύ αργή. Τώρα im αναρωτιούνται είναι ότι καλύτερο για την αναβάθμιση του ζευγαρώματος, όπως έχει σήμερα μόνο 128MB μνήμης RAM. Έτσι θέλει να αναβαθμίσει σε περίπου ένα 1GB. Μιλούσα σε λογικά knowledgable φίλο ο οποίος είπε ότι θα πρέπει να ελέγξετε τι είναι συμβατό με το proccesor. Έτσι im bassically αναρωτιέστε ifyou μπορεί να μου συστήσει μερικά ραβδιά της μνήμης RAM του preoccsor είναι ένα επεξεργαστή Intel Pentium 4 επεξεργαστή. Ive πήρε το ίδιο επεξεργαστή στο desktop PC μου έτσι πρέπει να είναι σε θέση να λάβει 1GB όπως Ive πήρε 1GB στο ορυχείο. Έτσι im αναρωτιούνται τι ακριβώς κάνει είναι συμβατά και τα οποία είναι τα καλύτερα Μπορώ να έχω μερικά πράγμα sorta επιλογές χαμηλή τιμή ενός τιμές μέσου και μια πιο exspensive ένα. IM καλό για τους προσωπικούς υπολογιστές, αλλά δεν im καλό με τα περισσότερα από τα τεχνικά πλευρά. ![]() ![]() ![]() Ένα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Ashley και ευπρόσδεκτη!
30 λεπτά είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να φορτώσει τα παράθυρα. Είχα αργή φορητούς υπολογιστές στο παρελθόν με χαμηλά ποσά της μνήμης RAM, αλλά ποτέ δεν πήρε αυτό το διάστημα. Έχετε ελέγξει το το μηχάνημα για ιούς και spyware; Του δυνατού ότι θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα στο θέμα αυτό thats γιατί το χρόνο εκκίνησης είναι τόσο μεγάλη. Επίσης, αν έχετε ακολουθήσει ήδη μια καλή ιδέα του για την ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου και επίσης να κατεβάσετε και να εκτελέσετε CCleaner - τρέχει τόσο καθαρότερα »και« επιλογές ζητήματα ». Νομίζω ότι μπορείτε να το κατεβάσετε από το τμήμα κατεβάσετε εδώ. Περισσότερα RAM είναι σίγουρα μια καλή ιδέα, αλλά σημειώνουν ότι οι φορητοί υπολογιστές να λάβει διαφορετική μνήμης για υπολογιστές γραφείου - το φυσικό μέγεθος είναι διαφορετική. Πρώτα θα πρέπει να γνωρίζουν τον τύπο της μνήμης RAM που παίρνει - θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε αυτό έξω από το εγχειρίδιο που συνοδεύει τον υπολογιστή. Το εγχειρίδιο θα πρέπει να είναι σε θέση να σας πω πόσες υποδοχές μνήμης RAM υπάρχουν και ποιο είναι το ανώτατο ποσό της μνήμης RAM είναι. Για παράδειγμα, αν έχετε δύο υποδοχές μνήμης RAM τότε είναι likley ότι το υφιστάμενο 128MB κάθεται σε μια από τις σχισμές, ώστε εάν θα πρέπει να αγοράσετε είτε ένα ραβδί του 1GB για να πάει στην άλλη υποδοχή, τα οποία θα σας δώσει 1128MB ή να τα υπάρχοντα 128MB και να προσθέσει δύο ράβδους από 512MB μνήμης. Μια άλλη επιλογή είναι να διατηρηθεί η υφιστάμενη 128MB και να προσθέσετε ένα άλλο 512MB. Αν πάτε να http://www.crucial.com/uk/ τότε επίσης έχουν ένα εργαλείο για να μάθετε τι μνήμη έχετε. Το βρήκα πολύ χρήσιμο όταν ήμουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε και να συγκρίνετε τις τιμές φορά ξέρετε τι ψάχνετε. Αλλά σίγουρα (αν έχετε ακολουθήσει ήδη) να διεξάγουν έναν ιό και spyware / malware ελέγχου. Υπάρχει ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που ονομάζεται "Hijackthis '(και πάλι νομίζω ότι είναι προς το τμήμα κατεβάσετε εδώ). Θα μπορούσατε επίσης να τρέχει ότι και στη συνέχεια επικολλήστε το αρχείο καταγραφής που δημιουργεί σε μια θέση για την καταπολέμηση του "ιού και τμήμα Spyware" του φόρουμ εδώ. Στη συνέχεια, θα είναι σε θέση να πάρει κάποιες συμβουλές σχετικά με το αν υπάρχει κάποια πράγματα εκεί που shouldn't είναι και πώς να το ξεφορτωθεί. Του δυνατού ότι έχετε κάνει ήδη πολλά από αυτά τα πράγματα, αλλά κατάλαβα την αξία του που παραπέμπουν μόνο σε περίπτωση που δεν έχετε. Ελπίζουμε να βοηθήσει. Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας
|
|
| |||
| |||
| Εκτελέστε spyware / ιός σαρώσεις επίσης. |
|
| |||
| |||
| Βρήκα πραγματικά έχει επιφάνεια εργασίας ζευγαρώσει σε αυτό που έχει μία αριστερή υποδοχή και είναι DIMM. IM κάνει ένα spyware αναζήτηση και να καταστρέψουν την έρευνα σε αυτό τώρα. Οπότε θα δούμε τι θα αποδειχθεί up. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Επίσης γνωρίζω im im λίγο off topic σε αυτό το νήμα, αλλά εκτός από με την ίδρυση μιας νέας. Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο θα πάρει πολύ ζεστά και switiching εκτός του σε ένα γραφείο με ένα βιβλίο κάτω από το πίσω για να καταστεί δυνατή η μεγαλύτερη στον αέρα και όταν αυτό γίνεται πολύ ζεστό αποδεικνύεται ακριβώς από φορητό υπολογιστή της, έχει κάποια σοβαρά προβλήματα που κανονικά εκείνη συνηθισμένη ας Μου κοντά σε αυτό, αλλά αυτή πρόκειται να uni σε μερικές εβδομάδες, ώστε οι γονείς μου ήθελαν να διευθετήσουν το θέμα για εκείνη ![]() Ένα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε regcure ίσως, reg κλειδιά επιβράδυνση το πάνω ίσως, λειτούργησε καλά για μένα!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Είναι πρόκειται να είναι πολύ αργή (spyware κλπ καλλιέργειας) επειδή προσπαθείτε να εκτελέσετε τα παράθυρα μόνο με 128MB RAM. XP απαιτεί τουλάχιστον 256MB να τρέχει, τότε χρειάζεστε περισσότερο για τις αιτήσεις που εκτελείτε. Μάρκες P4 τρέχει πολύ toasty στο desktop pc του πόσο μάλλον σε ένα φορητό υπολογιστή. Παλιά HP μου είχε ένα P4 3GHz και την cpu συνεχώς διήρκεσε πάνω από 60C, μερικές φορές το χτύπημα 70γ. Θα προτείνω 1) Να πάρει περισσότερη μνήμη RAM, θα μετριάσει το πρόβλημα, διότι η CPU είναι να πρέπει να εργαστούν σκληρά για επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη εύρους ζώνης (RAM) στο σύστημα. 2) Αν έχετε Norton εκεί για να τον διαγράψετε και να κατεβάσετε Avast. Κάνουν τόσο με τη μετάβαση εδώ . Όπως Norton τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο, τρώγοντας runtime cpu. 3) Εάν αισθάνεστε αρκετά άνετα κάνει το αφαιρέσετε το πίσω μέρος του σασί και ελέγχου για gunk / σκόνη. Οι φορητοί υπολογιστές είναι πιο susceptable στη σκόνη δημιουργία από επιτραπέζιους υπολογιστές, λόγω της μικρής περιοχής σασί, βασικά σασί έναν φορητό υπολογιστή είναι να συμπληρωθεί το χείλος με τα συστατικά σε πολύ κοντινή απόσταση από κάθε έννοια gunk είναι ότι πολύ περισσότερο από ένα πρόβλημα. Αν κάνετε θεια και υπάρχει gunk τότε αγοράζει περίπου πεπιεσμένου αέρα (περίπου £ 5) και να του δώσετε ένα squirt. 4) θα μπορούσε επίσης να προσπαθήσει να πάρει ένα φορητό ψυγείο, της ενεργού ποικιλίας (το νόημα έχει οπαδούς χτισμένο in Αυτές οι δραστικές ψύκτες συνήθως αέρας φυσά πάνω στην βάση του φορητού υπολογιστή, ώστε πριν από την αγορά (και αν το laptop διαθέτει ανεμιστήρα καυσαερίων) να εξασφαλίσει ότι ανεμιστήρα του ψυγείου, δεν πρόκειται να είναι στην ίδια θέση με τον ανεμιστήρα της εξάτμισης, διότι θα επηρεάσει τη laptop για να απαλλαγούμε από θερμικά απόβλητα Θα πρότεινα είναι το κλείσιμο του οφείλεται σε θερμότητα, δοκιμάστε τις πληροφορίες που αναφέρονται ανωτέρω και να δούμε αν aleviates το πρόβλημα. Καλή επιλογή για την εξέλιξη για 1GB RAM, thats το γλυκό σημείο για XP.
|
| |||
| |||
| u μπορεί να μου δώσει το laptop μάρκα και τον τύπο; |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ήθελα κάποια βοήθεια με την αναβάθμιση PC | xioner | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 22 Απρ 2008 06:57 |
| Αναβάθμιση ένα παλιό PC | καθάριος | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 7 Δεκ 2007 10:13 |
| Αναβάθμιση CPU μου | gazzzwp | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 14 Οκτ 2007 03:20 |
| Αναβάθμιση Βοήθεια | Ψάρια και Μάρκες | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 05:24 |
| Αναβάθμιση RAM μου | mxmad32 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 26 Αυγ 2007 10:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |