![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje sestre laptop je vrlo trom i mislim da sporo taeks više od 30 minuta za prozore to učitavanje. Iako sam u početku to je bio jer je imao mnogo stvari na njemu, ali mi je uzeo sve što je izvan njega, te je još uvijek vrlo sporo. Zatim im izvjedljiv je to najbolje za nadogradnju ram jer trenutno ima samo 128 MB RAM-a. Na taj način želi se nadograditi na oko 1GB. Bio sam govorio da razumno knowledgable prijatelj koji je rekao da trebam provjeriti što je kompatibilan sa proccesor. Tako im bassically pitate ifyou može mi preporučiti neki štapići od ovna preoccsor je INTEL Pentium 4 procesora. Ive je dobio isti procesor na moj radna površina PC tako da bi trebao biti u mogućnosti uzeti 1gb kao ive je dobio 1GB u moje. Na taj način im pravedan izvjedljiv što čini su kompatibilne i koje su najbolje moći ja imati nekoliko mogućnosti sorta stvar niski cijeni medij cijeni i više exspensive jedan. IM dobar na PC-u, ali im nije dobro sa većinom tehničke strane. ![]() ![]() ![]() Neki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Ashley i dobrodošli!
30 min je jako dugo vremena za prozore to učitavanje. Imao sam spor laptop u prošlosti s male količine RAM-a ali nikada nije uzeo ovaj dug. Jeste li provjerili stroj za virusima i spyware? Njegova je moguće da bi moglo biti problema u tom pogledu taj zašto početak-gore vrijeme je tako dugo. Također, ako je luka već dobra ideja defragment hard disk i to preuzimanje datoteka i trčanje CCleaner - mali i 'čišći' i 'izdaje' opcije. Mislim da ga možete skinuti sa download sekcije ovdje. Briny OVAN je definitivno dobra ideja, ali imajte na umu da laptop uzeti različite memorije za stolna računala - fizičke veličine je različita. Prvo ćete trebati znati vrste RAM-a koje je potrebno - te bi trebao biti u mogućnosti pronaći ovaj vanjska strana od priručnik koji ste dobili s računalom. Priručnik bi trebao biti u mogućnosti reći vam koliko RAM utori se nalaze i ono što maksimalnu količinu RAM-a. Na primjer, ako imate dvije RAM utora onda je likley da postojeći 128MB je sjedio na jednom od utora tako da ako bi imati ili kupiti jedan stick od 1GB ići u drugi utor, što će vam dati ili uzeti 1128MB iz postojećih 128 i dodati dva štapića od 512MB memorije. Druga mogućnost je zadržati postojeće 128mb i dodati još jedan 512MB. Ako idete u http://www.crucial.com/uk/ onda i oni imaju alat za pronalaženje što memorije imate. JA postaviti Internet stvarno koristan kada sam bio u Velikoj Britaniji. Nakon toga možete saznati te usporediti cijene kad znate što tražite. Ali, definitivno (ako ga već luka) trčanje virus i spyware / malware provjeriti. Tu je vrlo koristan program koji se zove 'HijackThis' (opet mislim da je u download sekciju ovdje). Također, da bi mogao pokrenuti, a zatim zalijepite zapisnik koji se stvara u post na "Anti-virus i Spyware 'dijelu foruma ovdje. Tada ćete moći dobiti neke savjete o tome da li postoji bilo koji postoje stvari koje bi trebao biti i kako da biste dobili osloboditi od Internet. Njegova je moguće da ste to već učinili puno za ove stvari, ali ja podoba svoj vrijedi spomenuti samo u slučaju da nemate. Nadam se da to pomaže. My System: The slon
|
|
| |||
| |||
| Trčanje spyware / virus skandiranje također. |
|
| |||
| |||
| Našao sam ga zapravo ima desktop ovan u to da ima jedan utor lijevom i to je DIMM. IM događaj spyware Search and Destroy pretragu na sada. Pa ću vidjeti što on zavrtač gore. Hvala za sve vaše pomoći. Također im znaju im malo off topic in this thread, ali mene spasiti počinju novi. Postoji li neki razlog zašto da će to biti dobivanje vrlo toplo i switiching od njegovih na stol s knjigom ispod leđa kako bi se omogućilo više zraka u i kad postane jako vruće samo to isključuje njezin laptop ima neke ozbiljne probleme obično ona ima običaj pustiti mene kraj njega, ali ona ide na jedno u nekoliko tjedana tako da moji roditelji ištanje mene to izdvojiti za nju ![]() Neki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati RegCure možda, reg. tipke gore možda ga usporavaju, izrađen kvalitetno za mene!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
To će biti vrlo sporo (spyware itd. na stranu), jer tvoj 'težak to trčanje Windows uz samo 128MB RAM. XP zahtijeva najmanje 256 MB za rad, onda su vam potrebne dodatne aplikacije za bilo koje pokrećete. P4 čips trčanje vrlo toasty u radna površina pc's a kamoli u laptop. Moj stari je imao HP-a P4 3GHz CPU stalno trčao preko 60C, a ponekad udarajući 70c. Htio predlažemo da 1) Dobivanje više RAM-a će se ublažiti problem jer je CPU koji se raditi dodatni teško s obzirom na nedostatak širina pojasa (ovan) u sustavu. 2) Ako youve 'je dobio na Sjever tamo izbrisati ga i preuzmite avast. Da li će obje strane ovdje . Kao Sjever stalno radi u pozadini, jedući CPU runtime. 3) Ako se osjećate dovoljno udoban događaj je maknuti stražnji dio šasije te provjeriti gunk / prašine. Laptopi su više susceptable u prah izgraditi nego stolnih računala zbog male šasije područje, basically laptop, podvozje je ispunjena do vrha sa komponentama u vrlo blizu gunk je značenje bilo da je mnogo više od problema. Ako ne thia i tu je gunk onda kupiti neki komprimirani zrak (oko £ 5) i dati ga špricati. 4) Vas također mogla probati uzimajući laptop hladnije, od aktivnog raznolikosti (to značenje ima navijača izgrađen in Ove aktivne hladnjake obično pušu zrak na dnu laptopa tako da prije kupovine (i ako je vaš laptop ima ispušni ventilator) osigurati da se ventilator hladnjaka nije idući u biti u istoj poziciji kao i ispušnih ventilatora jer bi to ometati laptop uzimajući osloboditi od otpadne topline Htio sugeriraju da je zaklopac dolje zbog topline, pokušajte dati informacije gore i vidjeti da li aleviates problem. Dobar izbor za odlazak na 1GB nad Ovan, taj slatko mjesto za XP.
|
| |||
| |||
| moći u davati mene laptop marke i vrste? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bih neki pomoć sa nadogradnjom pc | xioner | General Hardware Chat | 16 | 22. travanj 2008 06:57 |
| Nadogradnja starog računala | gizdav | General Hardware Chat | 3 | 7. prosinac 2007 10:13 |
| Nadogradnja moj CPU | gazzzwp | General Hardware Chat | 3 | 14. listopad 2007 03:20 |
| Nadogradnja Pomoć | Ribe i Chips | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 6. Sep 2007 05:24 |
| Moj Nadogradnja RAM-a | mxmad32 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. kolovoz 2007 10:11 |
| Thread Tools | |
| |