kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Upgrading my ram

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 6, 2007, 15:20
Új tag Csoport

Default Upgrading my ram

Nõvéreim laptop nagyon lassú, és úgy értem, hogy lassan taeks 30 perc alatt a Windows-hoz teher. Én eredetileg azért, mert bár ő volt sok dolgok, de azt vette le róla mindent, és még mindig nagyon lassú. Most im Csodálkoztam is, hogy a legjobb frissíteni a kos, mivel csak jelenleg 128 MB RAM. Így akar frissíteni körülbelül egy 1GB. Beszéltem, hogy egy ésszerűen knowledgable barátom, aki azt mondta, hogy szükségem van, hogy ellenőrizze, milyen kompatibilis a proccesor. Tehát im bassically csodálkozó ifyou tud ajánlani nekem egy kis pálca a kos a preoccsor van egy Intel Pentium 4 processzort. Ive kapott ugyanaz a processzor asztali PC-én, így képesnek kell lennie arra, hogy az 1gb ive got 1gb az enyémben. Szóval im csak kíváncsi, mitől összeegyeztethető, és amelyek a legjobban tud nekem van egy pár lehetősége sorta dolog, amit egy alacsony árú, közepes árfekvésű és egy exspensive egy.

IM jó a PC's im nem jó, de a legtöbb a technikai oldalon.

Egy
Old Szeptember 6, 2007, 19:29
Donor Group

Default Upgrading my ram

Szia Ashley és várunk!

30 perc nagyon hosszú idő a Windows-hoz teher. Én már lassan laptop a múltban kis mennyiségű RAM-mal, de soha nem volt ilyen hosszú. Kereste már a gép a vírusok és a kémprogramok? Lehetséges, hogy probléma lehet ebben a tekintetben amit ezért a start-up time is ilyen sokáig. Is, ha havent már egy jó ötlet, hogy defragment a merevlemezt, és azt is, hogy töltse le és futtassa CCleaner - fuss mind "tisztább" és a "kérdések" lehetőségeket. Azt hiszem, letöltheti azt a letöltési szakasz itt.

Több RAM van feltétlenül jó ötlet, de tudomásul veszi, hogy a laptopok másik memóriát az asztali - a fizikai mérete különböző. Először meg kell tudnia, milyen típusú RAM tart - akkor képesnek kell lennie arra, hogy ezt kiderítsük a kézikönyvet, amely jött a számítógép. A manuális képesnek kell lennie arra, hogy megmondja, hogy hány memória slot van, és mi a maximális mennyiségű RAM is. Például, ha két RAM slot akkor likley, hogy a meglévő 128 ül az egyik slot így ha volna, hogy vagy vesz egy pálca 1GB menni a másik nyílásba, ami Önnek 1128MB vagy fogadhat A már hatályos, és adjunk hozzá két 128 MB-os botokat az 512MB memória. Egy másik lehetőség az, hogy tartsuk a meglévő 128 és adjunk hozzá egy másik 512 MB.

Ha menni http://www.crucial.com/uk/ akkor is nekik van egy eszköz a megállapítás, hogy mit memória van. Én találtam igazán hasznos, ha én voltam az Egyesült Királyságban. Ezután megtudni az árakat és összehasonlítani, ha tudod, hogy mit keres. De feltétlenül (ha már havent) fuss egy vírus és spyware / malware ellenőrzés.

Van egy nagyon hasznos program elnevezése: "Hijackthis" (megint azt hiszem, ez a letöltés menüpont itt). Te is futtatni, hogy majd illessze be a napló, hogy létrehoz egy post az "Anti-vírus és kémprogram" szakasz a fórumok itt. Ezután képes egy kis tanácsot hogy van-e olyan dolgok vannak arra, hogy kellet volna lenni, és hogyan lehet tőle megszabadulni.

Lehetséges, hogy már megtette sok ez a cucc, de gondoltam, hogy érdemes megemlíteni csak abban az esetben, hogy nem.

Hope it helps.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old Szeptember 6, 2007, 21:13
Moderátor Csoport

Default Upgrading my ram

Run spyware / víruskeresés is.

Old Szeptember 7, 2007, 02:23
Új tag Csoport

Default Upgrading my ram

Én találtam valójában asztali ram benne, hogy van egy slot maradt, és ez DIMM. IM csinál egy spyware Search and Destroy keressen rá most. So fogom látni, mi bukkan fel.

Köszönöm a segítséget.

Im is tudom im egy kicsit off topic ebben a téma, de megmenthet kezdve egy újat. Van-e ok, amiért nem lenne nagyon meleg, és egyre switiching teljessé az asztalon egy könyv alapján vissza, hogy több levegőt kap, és amikor nagyon meleg van ez csak kikapcsolja neki laptopon van néhány komoly problémákat általában azt szokás enged nekem a közelében, de ő fog uni-ban néhány hetet is a szüleim akarja rendezni, hogy ki neki

Egy
Old Szeptember 7, 2007, 14:25
Donor Group

Default Upgrading my ram

próbáld regcure talán reg kulcsok lassul fel talán jól működött nekem!

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Szeptember 8, 2007, 01:35
Donor Group

Default Upgrading my ram

Idézet:
Originally Posted by Ashley Williams View Post
Én találtam valójában asztali ram benne, hogy van egy slot maradt, és ez DIMM. IM csinál egy spyware Search and Destroy keressen rá most. So fogom látni, mi bukkan fel.

Köszönöm a segítséget.

Im is tudom im egy kicsit off topic ebben a téma, de megmenthet kezdve egy újat. Van-e ok, amiért nem lenne nagyon meleg, és egyre switiching teljessé az asztalon egy könyv alapján vissza, hogy több levegőt kap, és amikor nagyon meleg van ez csak kikapcsolja neki laptopon van néhány komoly problémákat általában azt szokás enged nekem a közelében, de ő fog uni-ban néhány hetet is a szüleim akarja rendezni, hogy ki neki

Egy
Szeretnék arra utalnak, hogy a DDR400 (PC3200) RAM szükséges figyelembe véve, hogy ez egy P4.

Ez lesz nagyon lassú (spyware stb kívül), mivel akarsz futtatni Windows csak 128 MB RAM.

XP használatához legalább 256 MB futtatni, akkor további segítségre van szüksége bármely alkalmazások futtatásakor.

P4 chipek távon nagyon pirítós asztali PC nemhogy egy laptop. A régi HP volt egy P4 3 GHz-es processzor és a folyamatosan elgázolták 60c, néha hitting 70c.

Szeretnék arra utalnak, hogy 1) minél több ram enyhíti a problémát, mert a CPU kelljen extra kemény munka tekintve, hogy nincs sávszélesség (RAM) a rendszerben. 2) Ha van Norton-ra ott törölni, és letölthető Avast. Ne mind megy itt . A Norton folyamatosan fut a háttérben, étkezési cpu runtime.

3) Ha úgy érzi, elég kényelmes csinálás ez távolítsa el a hátsó futómű, és ellenőrizze, piszok / por. A laptopok több susceptable porrá felépíteni, mint asztali miatt a futómű kis területen, lényegében egy laptop váz színültig összetevők nagyon közel értelmében minden olyan piszok, hogy sokkal több a probléma. Ha tia és nincs piszok, akkor néhány megvásárlása sűrített levegő (kb. 5 £), és ad ki spriccel.

4), akkor is megpróbál szerzés egy laptop hűvösebb, az aktív fajta (ez azt jelenti, hogy a szurkolók épült be

Ezek az aktív hűtőket általában ütés-ra a légi bázis a laptop így a vásárlás előtt (és ha a laptop van szagelszívó) biztosítja, hogy a hűtő ventilátor nem lesz ugyanolyan helyzetben, mint a szagelszívó, mert megzavarná a laptop, hogy megszabaduljunk a hulladék hő

Szeretnék arra utalnak, hogy a leállás miatt a hő, próbálja ki a fenti információk és meggyőződni arról, aleviates a probléma.

Jó választás az megy 1GB RAM-mal, amit a kedves kis hely az XP.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Szeptember 8, 2007, 04:32
Csoport tagja

Default Upgrading my ram

tud u add nekem a laptop márka és a típus?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szeretnék egy kis segítség a korszerűsítés db xioner Általános fémáru Chat 16 22. április 2008 06:57
Upgrading régi PC erysandoval Általános fémáru Chat 3 7. december 2007 10:13
Upgrading my CPU gazzzwp Általános fémáru Chat 3 14. október 2007 03:20
Upgrading Segítség Fish and chips Laptopok, PDA-k & Mobiles 6 6. Szeptember 2007 05:24
Frissítés My RAM mxmad32 Processzorok, alaplapok és RAM 8 26. augusztus 2007 10:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.