![]() |
|
| |||
| |||
| מחשב נייד האחיות שלי הוא מאוד איטי אני מתכוון להאט אותו taeks מעל 30 דקות עבור חלונות כדי לטעון. אני במקור על פי שזה היה כי יש לה המון דברים על זה אבל הכל לקחנו את זה וזה היה עדיין איטי מאוד. עכשיו IM תוהה עדיף לשדרג את האיל כמו זה רק כיום זכרון 128MB. אז היא רוצה לשדרג על 1GB. אני מדבר לחבר סבירה knowledgable מי אמר את זה אני צריך לבדוק מה תואם proccesor. אז im bassically תוהה אם את יכולה להמליץ לי כמה מקלות של איל preoccsor הוא פנטיום 4 מעבד אינטל. אייב קיבל את מעבד אותו למחשב השולחני שלי כך שזה צריך להיות מסוגל לקחת 1GB כמו ive יש 1GB במכרה. אז im רק תוהה מה גורם תואמים ואשר הם הטובים ביותר אני יכולה לקבל דבר בערך כמה אפשרויות במחיר נמוך בינוני במחיר ואחד יותר exspensive. צ 'אט טוב במחשב של IM אבל לא טוב עם רוב הצד הטכני. ![]() ![]() ![]() א |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי אשלי ברוכים הבאים!
30 דקות זה הרבה מאוד זמן עבור חלונות כדי לטעון. יש לי מחשב נייד איטי בעבר עם כמויות נמוכות של זיכרון RAM אבל זה לא לקח כל כך הרבה זמן. האם בדקת את המכונה על וירוסים ותוכנות ריגול? ייתכן כי שם עלולה להיות בעיה מבחינה זו thats מדוע הזנק זמן כל כך ארוך. גם אם אתה כבר havent רעיון טוב שלה לאחות את הכונן הקשיח וגם להוריד ולהפעיל CCleaner - להפעיל את שתי 'נקי' ו 'בעיות' נוספות. אני חושב שאתה יכול להוריד אותה ממדור להוריד כאן. זיכרון נוסף הוא בהחלט רעיון טוב, אבל שים לב לקחת זיכרון ניידים למחשבים שולחניים שונים - בגודל פיזי שונה. ראשית עליך לדעת את סוג של זיכרון RAM שזה לוקח - אתה אמור להיות מסוגל למצוא את זה מתוך במדריך שהגיע עם המחשב. המדריך אמור להיות מסוגל להגיד לך כמה חריצי זיכרון RAM יש ומה הסכום המרבי של זיכרון RAM. לדוגמה אם יש לך שני חריצי זיכרון RAM ואז זה likley כי קיים 128MB יושבת על אחד חריצי כך שאם אתה תצטרך גם לקנות מקל בודד של 1GB ללכת בחריץ השני, אשר יעניק לך או לקחת 1128MB את 128MB הקיים ולהוסיף שני מקלות של 512MB זיכרון. אפשרות נוספת היא לשמור על הקיים 128mb ולהוסיף עוד 512MB. אם אתה רוצה ללכת ל http://www.crucial.com/uk/ אז גם יש להם כלי לגלות מה יש לך זיכרון. מצאתי אותו שימושי באמת כשהייתי באנגליה. לאחר מכן תוכל לברר מחירים ולהשוות ברגע שאתה יודע מה שאתה מחפש. אבל בהחלט (אם אתה havent כבר) להפעיל וירוס ותוכנות ריגול / לבדוק זדוניות. יש תוכנית מאוד שימושי שנקרא "HijackThis" (שוב אני חושב שזה בחלק להוריד כאן). אתה יכול גם להפעיל את זה ולאחר מכן הדבק את היומן שהיא יוצרת לתוך לכתוב על האנטי 'סעיף ו-וירוסים תוכנות ריגול "של הפורומים כאן. לאחר מכן תוכל להיות מסוגל לקבל כמה עצות על אם יש שם דברים כי shouldn't להיות וכיצד להיפטר ממנו. האפשריות כי כבר עשית הרבה דברים זה, אבל חשבתי ששווה להזכיר שלה למקרה שיש לך לא. מקווה שזה עוזר. המערכת שלי: של פיל
|
|
| |||
| |||
| ריגול הפעלה / וירוס גם סריקות. |
|
| |||
| |||
| מצאתי אותו איל למעשה יש בו שולחן העבודה יש חריץ אחד שמאלה זה DIMM. צ 'אט עושה חיפוש ריגול להשמיד חיפוש על זה עכשיו. אז אני אראה מה זה יצוץ. תודה על כל העזרה שלך. גם IM IM יודע קצת את הנושא פתיל להציל אותי אבל זה מתחיל אחד חדש. האם יש סיבה מדוע זה יהיה מאוד חם מקבל את switiching שלה על שולחן עם ספר תחת האחורי כדי לאפשר יותר אוויר פנימה כשזה מתחמם מאוד זה פשוט מכבה את המחשב הנישא שלה יש כמה בעיות רציניות בדרך כלל היא לתת וונט לי ליד זה אבל היא הולכת Uni בעוד כמה שבועות אז ההורים שלי רוצים אותי כדי למיין את זה בשבילה ![]() א |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה regcure אולי, רג מפתחות להאט את זה אולי, עבד טוב לי!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה הולך להיות איטי מאוד (תוכנות ריגול וכו 'בצד) כי אתה מנסה להפעיל את Windows עם רק 128MB RAM. XP דורש מינימום של 256MB לרוץ, אז אתה צריך יותר עבור כל היישומים שאתה מפעיל. שבבי P4 לרוץ מאוד toasty בתוך המחשב השולחני של שלא לדבר על מחשב נישא. HP הישן שלי היה P4 3GHz CPU ואת כל הזמן רץ על 60C, לפעמים להכות 70c. הייתי מציע כי 1) איל התחלת יותר יהיה להקל על הבעיה, כי המעבד הוא נאלץ לעבוד קשה במיוחד בהתחשב חוסר RAM רוחב פס () במערכת. 2) נורטון אם יש לך שם על למחוק אותו Avast ההורדה. האם הן על ידי הולך כאן . כמו נורטון כל הזמן ברקע, אכילה Runtime CPU. 3) אם אתה מרגיש נוח מספיק לעשות את זה להסיר האחורי של המארז ולבדוק Gunk / אבק. מחשבים ניידים הם יותר susceptable לאבק לבנות מאשר מחשבים שולחניים בשל באזור מארז קטן, בעצם מארז של מחשב נייד הוא מלא עד גדותיו עם רכיבים בסמיכות קרובה מאוד Gunk המשמעות היא כי כל עוד בעיה גדולה. אם אתה thia ויש Gunk מכן לרכוש כמה אוויר דחוס (בערך £ 5) ותן לו שפריץ. 4) אתה יכול גם לנסות להשיג מצנן נייד, של מגוון הפעיל (כלומר, זה אוהדים בנתה פנימה אלה צידניות פעיל בדרך כלל האוויר מכה על בסיס של המחשב הנייד כך לפני הרכישה (ואם המחשב הנייד שלך יש מאוורר הפליטה) להבטיח את המאוורר מצנן הוא לא יהיה באותה תנוחה כמו מאוורר הפליטה כי זה יפריע עם מחשב נייד להיפטר חום פסולת הייתי מציע זה כיבוי בגלל החום, נסה המידע לעיל ולראות אם זה aleviates את הבעיה. בחירה טובה ללכת על 1GB של זיכרון RAM, thats את הנקודה המתוקה עבור XP.
|
| |||
| |||
| U יכול לתת לי את מותג המחשב הנייד ואת סוג? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רוצה קצת עזרה עם שדרוג מחשב | xioner | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 22 אפריל 2008 06:57 |
| שדרוג מחשב ישן | חרוץ | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 7 דצמבר 2007 10:13 |
| שדרוג אזור CPU | gazzzwp | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 14th אוקטובר 2007 03:20 |
| שדרוג עזרה | דגים צ 'יפס | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 6 ספטמבר 2007 05:24 |
| שדרוג זיכרון RAM שלי | mxmad32 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 26 אוגוסט 2007 10:11 |
| שרשרת כלים | |
| |