![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Mano sesuo nešiojamas yra labai lėtas, ir aš tai lėtai jis taeks per 30 minučių, langai su apkrova. Aš iš pradžių nors ir buvo, nes ji turėjo daug medžiagos apie tai, bet mums buvo viskas ne tai ir jis vis dar labai lėtai. Dabar jiems įdomu tai geriausia atnaujinti RAM, nes tik šiuo metu turi 128 MB RAM. Taigi ji nori atnaujinti apie 1gb. Aš kalbėjau su pagrįstai knowledgable draugas, kuris pasakė, kad man reikia norint patikrinti, kas yra suderinamas su proccesor. Taigi im bassically įdomu ifyou gali rekomenduoti man lazdos RAM preoccsor yra Intel Pentium 4 "procesoriumi. Ive got to paties perdirbėjo mano kompiuterio todėl ji turėtų būti suteikta galimybė imtis 1gb kaip ive got 1gb minų. Taigi jiems tiesiog įdomu, ką daro, yra suderinama ir kurie geriausiai gali turiu keletą variantų sorta thing pigių vidutinės kainos ir daugiau exspensive vienas.
MP gera PC, bet jiems nėra gerai su daugeliu techninės pusės. ![]() ![]() ![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Maks Ashley ir sveikiname!
30 min yra labai ilgai langai su apkrova. Turėjau lėtai nešiojamieji kompiuteriai ir su mažu kiekiu RAM praeityje, tačiau ji niekada paėmė ilgai. Ar patikrinote mašina virusų ir šnipinėjimo programų? Jos gali būti, kad ten gali būti šiuo atžvilgiu problema Thats why pradžios laikas yra labai ilgas. Taip pat, jei jūs neturite jau savo gera idėja defragmentować kietąjį diską, o taip pat atsisiųsti ir paleisti CCleaner - run ir "švaresnį" ir "temų" variantų. Manau, galite jį atsisiųsti iš čia download sekciją. RAM yra tikrai gera idėja, tačiau pažymi, kad nešiojamieji kompiuteriai būti įvairių atminties Desktops - fizinis dydis yra skirtingas. Pirmiausia jums reikės žinoti RAM tipas, kad tai yra - jums turėtų sugebėti rasti tai atlikti iš vadovo, kad atėjo su kompiuteriu. Vadovas turi turėti galimybę pasakyti, kiek RAM Slots yra ir kokia didžiausia suma RAM. Pavyzdžiui, jei turite dvi RAM Slots tada ji likley kad esamas 128MB sėdi ant vieno iš laiko tarpsnių tad jei jums reikės arba įsigyti vieną kortelę su 1GB pereiti į kitų žaidimų, kurie jums 1128MB arba imtis iš esamų 128MB ir pridėti du lazdos ir 512MB atminties. Kitas variantas yra išlaikyti esamą 128MB ir pridėti kitą 512MB. Jeigu jūs einate į http://www.crucial.com/uk/ ten pat jie turi rasti tai, kas atmintyje turite įrankis. Radau tikrai naudinga, kai buvau UK. Tada galite sužinoti kainas ir palyginti, kai jūs žinote, ką jūs ieškote. Bet neabejotinai (jei jūs neturite jau), paleisti virusų ir šnipinėjimo / Malware patikrinti. Yra labai naudinga programa, vadinama "HijackThis" (vėl manau jis yra skyriuje parsisiųsti čia). Taip pat galite paleisti, kad ir po to įklijuoti žurnale, kad ji sukuria į dėl "Anti po virusų ir šnipinėjimo programų" skyriaus Forumai čia. Tada bus galima gauti keletą patarimų apie tai, ar yra kokių nors dalykų ten shouldn't būti ir kaip atsikratyti jo. Jos gali būti, kad jūs jau padaryta šio Daiktai daug, bet aš raštuotas jo verta paminėti tik tuo atveju, Jūs neprisijungetė. Hope it helps. Mano sistema: Dramblys
|
|
|
|||
|
|||
|
Pradėti spyware / virus skenuoja taip pat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Radau jį tikrai turi darbastalio avinas į ją, jis turi vieną lizdą į kairę ir į tai DIMM. MP daro šnipinėjimo paieškos ir sunaikinti paiešką dabar. So I bus matyti, kad tai pasirodytų ne.
Dėkojame už jūsų pagalbą. Taip pat jiems žinoti im off topic šiek tiek šioje temoje, bet Prisiminti mane pradėti naują. Ar yra kokia nors priežastis, kodėl ji turėtų gauti labai šiltas ir switiching prie jo dėl kurių pagal Atgal knyga parą būtų galima daugiau oro ir kada ji pasireiškia labai karšta jis tiesiog išjungė savo laptopo turi keletą rimtų problemų, paprastai jis įpratęs leisti Man šalia jos, bet ji ketina Uni kelias savaites, kad mano tėvai nori mane Rūšiuoti jį už jos ![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pabandykite regcure gal raj raktus lėtėja jį ko gero, gerai dirbo už mane!
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Tai bus labai lėtai (spyware ir tt panaikinti), nes bandote paleisti Windows tik su 128MB RAM. XP reikalauja mažiausiai 256 MB paleisti, tada jums reikia daugiau, bet programų. P4 lustai veikia labai toasty į Desktop PC's nekalbant apie nešiojamas. Mano senas HP buvo P4 3GHz CPU ir nuolat Atbėgo 60C, kartais pradeda 70C. Norėčiau pasiūlyti, kad: 1) įsigyti daugiau RAM sumažins problema, nes CPU atsižvelgdamas į darbo kietąjį svarsto pralaidumo (RAM trūkumo) sistemoje. 2) Jei turite Norton ten trinti ir parsisiųsti Avast. Ar tiek vyksta čia . Kaip Norton nuolat veikia fone, valgymo CPU runtime. 3) Jeigu jaučiatės patogiai, kad tai daryti pašalinti važiuoklės ir patikrinti gunk gale ir dulkių. Nešiojamieji kompiuteriai yra labiau susceptable dulkių sukurti negu staliniai, nes mažas važiuoklės srityje, iš esmės nešiojamas važiuoklės pripildytas iki kraštų su komponentų labai arti prasme bet gunk yra tai, kad daug daugiau problemų. Jei Thia ir yra gunk tada pirkti kai suspaustas oras (apie £ 5) ir pateikti ją Squirt. 4) Taip pat galite pabandyti gauti nešiojamojo kompiuterio aušintuvas, aktyvaus įvairovė (ty ji turi gerbėjų pastatyta in Šios veikliosios aušintuvai paprastai smūgį iš oro ant laptopo baze, prieš perkant (jei jūsų nešiojamasis kompiuteris buvo išjungtas) užtikrinti, kad aušintuvo ventiliatoriaus nebus toje pačioje pozicijoje kaip dujų išmetimo ventiliatoriaus, nes jis pažeistų nešiojamas atsikratyti atliekų šiluma Norėčiau pasiūlyti tai išsijungia dėl šilumos, pabandykite informacija pateikta aukščiau ir pamatyti, jei ji aleviates problema. Geras pasirinkimas dėl Going for 1GB RAM, thats saldus vietoje Windows XP.
|
|
|
|||
|
|||
|
galite u duoti man laptopo markės ir tipo?
|