![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje sestry notebooku je veľmi pomalý a myslím, že pomaly taeks dlhšie ako 30 minút pre okná načítať. Aj keď pôvodne to bolo preto, že mala veľa vecí na to, ale vzali sme to všetko preč, a to bolo ešte veľmi pomalý. Teraz im divení je najlepší upgrade barana, pretože len v súčasnej dobe má 128 MB pamäte RAM. Takže ona chce, aby prešli na približne 1 GB Hovoril som s primerane knowledgable priateľa, ktorý povedal, že musím zistiť, aká je kompatibilný s proccesor. So im bassically premýšľal, či mi môže odporučiť nejaké tyčinky ram preoccsor je procesor Intel Pentium 4. Ive got rovnaký procesor v mojom stolnom PC, takže by mala byť schopná prijímať ako 1GB. Ive got 1GB v bani. So im spravodlivý divení sa čo robí, sú zlučiteľné a ktoré sú najlepšie môže mať aj niekoľko možností sorta vec lacnými cenami stredné a väčšie exspensive jeden. IM dobré na PC, ale im nie je dobré s väčšinou technickej stránke. ![]() ![]() ![]() A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Ashley a vitajte!
30 minút je veľmi dlhá doba na okná načítať. Mal som pomaly notebooky v minulosti s malým množstvom pamäte RAM, ale nikdy sa to dlho. Pýtal ste stroj pre vírusy a spyware? Jeho možné, že by mohol byť problém v tomto smere to je dôvod, prečo start-up je tak dlhá doba. Tiež ak ste už svoj prístav dobrý nápad defragmentáciu pevného disku a tiež stiahnuť a spustiť CCleaner - ako spustiť 'čistejšie' a 'možnosti otázky'. Myslím, že si môžete stiahnuť zo sekcie na stiahnutie tu. Väčšia pamäť RAM je určite dobrý nápad, ale na vedomie, že notebooky majú rôzne pamäte do počítačov - fyzická veľkosť je odlišná. Najskôr musíte poznať typ pamäti, že sa - mali by ste byť schopní, aby sme to zistili z príručke dodanej s počítačom. Manuál by mal byť schopný povedať, koľko RAM sloty sú a aká je maximálna čiastka RAM. Napríklad ak máte dva sloty pre pamäte, potom je ktoré pravdepodobne, že súčasné 128megabajt sedí na jednom z časov, takže ak budete mať buď kúpiť jeden drevo 1gb ísť do iných časov, ktoré by vám 1128megabajt alebo sa sa existujúce 128MB a ďalšie dve tyčinky 512mb pamäte. Ďalšou možnosťou je zachovať existujúce 128MB a pridať ďalšie 512mb Ak pôjdete na http://www.crucial.com/uk/ potom tiež majú nástroj pre zistenie, aké pamäte máte. Našiel som to naozaj užitočné, keď som bol vo Veľkej Británii. Potom môžete zistiť ceny a porovnať hneď viete, čo hľadáte. Ale určite (ak ste už prístav), beh vírusov a spyware / malware kontrolu. Tam je veľmi užitočný program s názvom 'Hijackthis' (opäť si myslím, že je v sekcii download tu). Môžete tiež spustiť to a potom vložte log, že vytvára na príspevok na 'Anti-Virus a spywarom' časť fóra tu. Potom budete mať možnosť získať nejakú tú radu o tom, či existuje nejaký veci tam, že nie požadovať byť a ako sa toho zbaviť. Jeho možné, že už ste urobil veľa, ale toto som si jeho zmienku stojí len v prípade, že máte nie. Hope it helps. Môj systém: Slona
|
|
| |||
| |||
| Spustiť spyware / vírus skenuje tiež. |
|
| |||
| |||
| Našiel som ho skutočne má plochu baran tam jeden slot vľavo a je DIMM. IM robí spyware vyhľadávania a ničenia ste na tom teraz. Tak som sa pozrieť, čo sa objaví. Vďaka za pomoc. Tiež viem, im im trochu mimo témy tohto vlákna, ale zachráň ma začína nová. Existuje nejaký dôvod, prečo by bolo stále veľmi teplé a switiching preč na jeho stole s knihou pod zadné aby sa zvýšila vo vzduchu, a keď sa dostane veľmi horúce to jednoducho vypne svojom laptope má nejaké vážne problémy, keď normálne zvyknutý rokov u mňa to, ale ona sa bude uni za niekoľko týždňov, aby moji rodičia chcú, aby som triediť to pre ňu ![]() A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste RegCure možná, reg kľúče spomaľuje to snáď, pracoval aj pre mňa!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Bude to byť veľmi pomalé (spyware atď stranou), pretože sa pokúšate spustiť systém Windows s iba 128MB RAM. XP si vyžaduje minimálne 256MB plynúť, potom budete potrebovať viac pre spustenie ľubovoľnej aplikácie. P4 čipy pracovať veľmi toasty na plochu PC, nieto v notebooku. Môj starý HP mal P4 3GHz a neustále sa cpu zrazil 60c, niekedy biť 70c. Já bych naznačujú, že 1) Získanie viac RAM zmierni problém, pretože procesor má extra tvrdej práce vzhľadom k nedostatočnej šírke pásma (RAM) v systéme. 2) Ak máte na Norton tam zmazať a stiahnuť Avast. Ako to ide tady . Ako Norton stále beží na pozadí, jedli cpu behu. 3) Ak sa cítite pohodlne dosť robiť to odstrániť zadnej časti podvozku a skontrolujte všivák / prach. Notebooky sú viac susceptable na prach vybudovať ako desktopov vzhľadom k malému priestoru podvozku, v podstate je šasi notebooku je naplnená až po okraj s komponenty v tesnej blízkosti zmysle akékoľvek všivák je, že oveľa väčší problém. Ak nemáte tia a tam je všivák potom zakúpiť niektoré stlačený vzduch (asi 5 libier) a dať mu prcek. 4) Môžete tiež skúsiť dostať notebook cooler, aktívny odrody (čo znamená, že má fanúšikov zabudovaný Tieto aktívne chladiče zvyčajne fúkať vzduch na základni notebooku, takže pred nákupom (a pokiaľ váš notebook nemá odťahový ventilátor) zabezpečiť, aby ventilátor chladiča sa nebude v rovnakej pozícii ako odťahový ventilátor, pretože by to v rozpore s laptop zbaviť odpadového tepla Ja by som navrhnúť to vypínanie kvôli teplu, skúste údaje uvedené vyššie, a uvidíme, či to aleviates problém. Dobrá voľba pre prebiehajúce na 1GB RAM, thats sweet spot pre Windows XP.
|
| |||
| |||
| pocínovat u darovať mne laptop značku a typ? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| By chcel pomoct s modernizáciou ks | xioner | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 22. apríl 2008 06:57 |
| Aktualizácia staré PC | švihácký | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 7 decembra 2007 10:13 |
| Aktualizácia mojich CPU | gazzzwp | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 14. október 2007 03:20 |
| Aktualizácia Pomoc | Ryby a hranolky | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 6. September 2007 05:24 |
| Aktualizácia Moja RAM | mxmad32 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. august 2007 10:11 |
| Thread Tools | |
| |