мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Надоградња мој рам

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Јул 2007, 15:20
Нови члан групе

Default Надоградња мој рам

Мој лаптоп сестре је врло споро и мислим да споро таекс више од 30 минута за Уиндоус да се учита. Иако сам првобитно је јер је имала много ствари на њему али ми је све искључите га и даље је веома споро. Сада ИМ питате најбоље је да надоградите овна, јер тренутно има само 128 МБ РАМ-а. Зато она жели да надоградите на око 1ГБ. Био сам говорио да се разумно кноуледгабле пријатељ који је рекао да ја треба да проверите шта је компатибилан са проццесор. Тако ИМ бассицаллы питате ифыоу може да ми препоручите неки лепи РАМ преоццсор је Интел Пентиум 4 процесор. Лепи је добио исти процесор у десктоп рачунару тако да би требао бити у могућности да 1ГБ је 1ГБ Иве је добио у руднику. Тако ИМ само питали шта чини су компатибилне и које се најбоље могу ја имати неколико опција ствар сорта ниско ценом ценом и средњих ексспенсиве још један.

Чет добар ПЦ, али им не добар са већином техницке стране.

Неки
Old 6. Јул 2007, 19:29
Донаторска Група

Ешли Здраво и добродошли!

30 минута је веома дуго за Уиндоус да се учита. Имао сам лаптоп споро у прошлости са малим количинама РАМ-а али никада је ово дуго. Јесте ли проверили машина за вирусе и спыуаре? Његова је могуће да би могло да буде проблем у том смислу зашто је тај старт-уп време је тако дуго. Такође, ако већ лука своју добру идеју да дефрагментирате хард диск и да преузмете и покренете Лиценсе: фрееуаре - покрене и 'чистије' и 'опција питања. Мислим да можете скинути одавде доунлоад секцији.

Више РАМ-а је дефинитивно добра идеја, али имајте на уму да различити лаптопови се меморију за десктоп - физичка величина је различита. Прво морате да знате тип РАМ-а да је потребно - требало би да можете да пронађете ово из приручника који сте добили уз рачунар. Упутство би требало да ти тамо места колико РАМ-а и шта су максимални износ од РАМ-а. На пример, ако имате два слота РАМ-а онда ликлеы је да постојећи 128МБ седи на једном од слотова тако да ако би било да се купи један штап од 1ГБ да иде у други отвор, који ће ти дати или узети 1128МБ из постојећих 128МБ и додати два штапића од 512МБ меморије. Друга опција је да задржи постојеће 128МБ и додати други 512МБ.

Ако идете у хттп://ууу.цруциал.цом/ук/ потом и они имају алатку за проналажење шта меморије имате. Било ми је заиста корисна кад сам био у Британији. Након тога можете сазнати и упоредите цене када знате шта тражите. Али дефинитивно (ако вец лука) покретање вируса и спыуаре / злонамерних програма проверити.

Постоји веома користан програм под називом "ХијацкТхис" (опет мислим да је у доунлоад секцији овде). Такође можете да покренете, а затим налепите пријавите да ствара у пост на 'анти-вируса и спыуаре "секцији форума овде. Тада ћете моћи да добијете неки савет о томе да ли постоји било каква постоје ствари које схоулдн'т бити и како да се отарасите.

Његова је могуће да сте већ урадили доста ове ствари али сам схватио да је вредно помена само у случају да нисте.

Надам да помаже.

Мы Сыстем: Тхе слон

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад К6600
Матичне плоче:
Асус П5К-Е/Уи-фи
РАМ меморија:
2ГБ гусар КСМС
Графичка картица (е):
Асус ЕН8600ГТ Силент
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Самсунг ХД501
Оптички погон (е):
Асус ДРУ-1814БЛТ
Цасе / псу:
Антец П180/Цорсаир ХКС620
Хлађење:
Тхермалригхт Ултра-120 крајњи
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Делл 2005ФПУ 20 инцх
Оперативни систем (е):
Уиндоус Виста Хоме Премиум
Old 6. Јул 2007, 21:13
Модератор / ица групе

Рун спыуаре-/ вируса и скенирања.

Old 7. Јул 2007, 02:23
Нови члан групе

Нашао сам га заправо има стони овна у њој има један слот за лево и то је ДИММ подешавања. Чет ради претраге и уништавање шпијунског сада тражи на њега. Па ћу видети шта се буде појавио.

Хвала за све ваше помоћи.

Такође знамо ИМ ИМ мало Офф Топиц, али у том низу избави ме почињу нову. Да ли постоји било какав разлог зашто би се постаје веома топла и суитицхинг искључите свој на столу са књигом под назад дозвољава више ваздуха и када се прегрејава се само искључи њен преносиви рачунар има неких озбиљних проблема обично је нека навика мени поред њега, али она је Гоинг то Уни у неколико недеља, тако да моји родитељи желе да то средити за њу

Неки
Old 7. Јул 2007, 14:25
Донаторска Група

Покушајте регцуре можда рег тастера успоравајући га, можда, радио је добро за мене!

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 8. Јул 2007, 01:35
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Асхлеы Уиллиамс View Post
Нашао сам га заправо има стони овна у њој има један слот за лево и то је ДИММ подешавања. Чет ради претраге и уништавање шпијунског сада тражи на њега. Па ћу видети шта се буде појавио.

Хвала за све ваше помоћи.

Такође знамо ИМ ИМ мало Офф Топиц, али у том низу избави ме почињу нову. Да ли постоји било какав разлог зашто би се постаје веома топла и суитицхинг искључите свој на столу са књигом под назад дозвољава више ваздуха и када се прегрејава се само искључи њен преносиви рачунар има неких озбиљних проблема обично је нека навика мени поред њега, али она је Гоинг то Уни у неколико недеља, тако да моји родитељи желе да то средити за њу

Неки
Хтео Предлажем да је ДДР 400 (ПЦ3200) овна потребна с обзиром да је П4.

То ће бити веома споро (шпијунски софтвер на страну и сл) зато што покушавате да покренете прозори само са 128МБ РАМ.

КСП захтева најмање 256 МБ за покретање, онда вам треба више за све апликације које покренете.

П4 чипова покренути веома тоасты у Десктоп ПЦ'с а камоли у лаптопа. КС је мој стари П4 3ГХз и ЦПУ стално ишла преко 60ц, а понекад ударање 70Ц.

Хтео указују на то да ће 1) Добијање више овна разреши проблем, јер ЦПУ има да ради екстра тешко имајући у виду недостатак пропусног опсега (овна) у систему. 2) Ако имате Нортон тамо избришите га и преузмите аваст. Да ли како иде овде . Као што је Нортон стално ради у позадини, једе ЦПУ Рунтиме.

3) Ако се осећати пријатно довољно чини га уклонили задњи део шасије и проверите гунк / прашине. Лаптоп су сусцептабле прашине изгради десктоп него због мале површине шасије, у основи је шасија лаптопа је пуна до врха са компонентама у непосредној близини веома гунк значење било је много више од проблема. Ако не тхиа и постоји гунк онда купите неке компримованог ваздуха (око £ 5) и да га шприцати.

4) Можете покушати добијам лаптоп хладњак, од сорте активни (то значи има фанова изграђена у.

Ове активне хладњаке обично дувају ваздух на дну лаптопа тако да пре куповине (и ако твој лаптоп има издувни вентилатор) обезбеди да хладњак вентилатор неће бити у истој позицији као издувни вентилатор јер би мешала са Лаптоп као одстрањивање отпадне топлоте

Хтео Предлажем да је гашењем због топлоте, пробајте да дате информације изнад и видите да ли је алевиатес проблема.

Добар избор на иде за 1ГБ РАМ-а, тај слатки место за КСП.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 8. Јул 2007, 04:32
Мембер Гроуп

може у дајте ми лаптоп марке и типа?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Бих неки помоћ са надоградњом пц ксионер Генерал Хардуаре Цхат 16 22 април 2008 06:57
Надоградња старог рачунара гиздав Генерал Хардуаре Цхат 3 7 децембар 2007 10:13
Надоградња мој ЦПУ газззуп Генерал Хардуаре Цхат 3 14 октобар 2007 03:20
Надоградња Помоћ Рибе и Цхипс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 6. Сеп 2007 05:24
Мој Надоградња РАМ-а мксмад32 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 26 аугуст 2007 10:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц